Myytävänä

Myytävänä

Viestintästrategi yrityksen avuksi

Aika muuttaa viestinnän suuntaa ja toimintatapoja? Tarjoamme yrityksille kokenutta tukea kiinteähintaisella kuukausisopimuksella.

Toimimme asiakkaamme apuna usein joitakin päiviä kuukaudessa, tarvittaessa paikan päällä yrityksessä. Autamme määrittämään liiketoimintaa tukevat tavoitteet ja mittarit. Ohjaamme viestintää yhdessä määritettyyn tavoitteeseen. Voimme myös järjestää toimintoja, kehittää käytäntöjä ja toteuttaa avainsisältöjä.

Tarjoamme yhteistyöhön digi- ja mediaviestinnän osaamisen lisäksi liiketoimintakokemuksen, selkeän näkemyksen, järkevän hintatason ja takuun. Jos aloitamme yhteistyön, saat tekijän, joka haluaa tehdä sinulle parhaan lopputuloksen.

Kysy lisää sopimuksesta tai lue päivitetyt ajatuksemme siitä, kuinka yrityksen tavoitteisiin, mittaukseen ja tulosperusteiseen kehitykseen rakentuva viestintästrategia kannattaa laatia.

Asiantuntijapalvelun tuotteistaminen

Jos palvelua halutaan todella myydä asiakkaille, se on syytä myös tuotteistaa asiakkaiden kanssa. Autamme yrityksiä palvelujen tuotteistuksessa LEPS-projektin tuloksena syntyneillä uusilla, osallistavilla menetelmillä. Kysy lisää.

Yritysrahoituksen haku 

Selvitettäisiinkö yrityksellenne paras julkinen rahoituskanava? Autamme myös hankehakemuksessa ja raportoinneissa. Kysy lisää.
– Tekesin ja ELY-keskusten rahoitukset
– ESR- ja EAKR -hankkeet
Joukkorahoitus, innovaatiosetelit

Ota yhteyttä! Saat selvän vastauksen.

7 + 14 =

Puhelin: 050 512 2009

Sähköposti: posti(a)tulostie.fi

Y-tunnus: 2775770-8

Lepomäenkuja 1 b, 33450 Siivikkala (Tampere)