Uusia WordPress-toteutuksia: Jarkikatto.fi ja Puhtiauto.fi

Toteutimme Järki-Saneeraus Oy:n ja Puhtiauto Oy:n uudet verkkosivustot. Saimme samalla sivustojen pagespeedia nostettua merkittävästi.

Lue lisää

Tulostie LVI Kurikan markkinointikumppaniksi

Tälle voi nostaa hattua. Kaikki alkoi vuonna 2011 mies ja Hiace -yhdistelmästä. Nyt LVI Kurikka työllistää 26 ammattilaista ja kasvu jatkuu koronasta huolimatta. Mutta kuinka perinteisellä alalla erotutaan kilpailijoista?

Lue lisää

Uudistimme Remonttitalo.com-sivuston, mutta miksi?

Mielenkiintoinen lähtökohta. Uutta verkkokysyntää ei tarvita. Aktiivisia tiedotustarpeita ei ole. Miksi siis uudistaa sivusto?

Lue lisää

Uusi puuinnovaatio: Tulostie tiedotti

Suomalaisella innovaatiolla mentiin taas uutiskynnysten yli, iloksemme Yleä myöten. Sepa Oy puisessa meluseinässä on kiinnostavaa mm. se, kuinka yritys aikoo valloittaa Ruotsin markkinat, vaikka ruotsalaiset ratkaisut ovat halvempia?

Lue lisää

Wiisteeltä ja Stora Ensolta hieno innovaatio – Tulostie tiedotti medialle

Tamperelainen Wiiste ja metsäjätti Stora Enso kehittivät maailman ensimmäisen puun IoT-kosteusmittarin, jolla voidaan varmistaa, että puurakennuksessa on terveellistä asua.

Lue lisää

Siltarakentamisen uusi innovaatio ylitti uutiskynnykset

Huomaatko kuvassa uuden suomalaisen innovaation, joka myytiin jo Ruotsiinkin? Se säästää siltarakentamisessa runsaasti työtä, noin 20% puuta ja parantaa turvallisuutta. Terävöitimme uutiskärjet ja tiedotimme Sepan innovaatiosta medioille. Uutiskynnykset ylitettiin taas laajasti.

Lue lisää

Kotimainen kasvojentunnistus nostettiin mediaan

Suomalainen kasvonjentunnistussovellus menestyy kilpailussa. Kalajoelta lähtöisin oleva CaraCom Goup on yksi harvoista varteenotettavista alan kehittäjistä Pohjoismaista. Tulostie tukee yhtiötä viestinnässä ja mediajulkisuuden hankinnassa. Nyt tiedotettiin kehitysaskeesta, joka herätti myös Ylen noteeraamaan tiedotteemme.

Lue lisää

Tukea uuden palveluidean tuotteistamiseen

Otimme vuonna 2017 käyttöön Aalto-yliopiston ja silloisen Tampereen teknillisen korkeakoulun LEAPS-projektin tuloksena syntyneitä menetelmiä, sillä niiden avulla saadaan todellisilta asiakkailta ja henkilöstöltä tehokkaasti priorisoitu palaute heti tuotteistuksen alussa. Näin tuotteesta tulee sellainen, jonka kohderyhmät todella tarvitsevat.

Lue lisää

WordPress-verkkosivut: kriittinen pagespeed voidaan korjata

Nopeutimme autoliike Autolähteen WP-verkkosivuja 400% (kuvassa mobiilisivujen nopeus). Noin suuri parannus ei onnistu vain palvelinta vaihtamalla, mutta WordPressin tekninen uudistus auttaa. Se on useimmiten hyvin järkevän hintainen työ ja tuo lisää myyntiä viimeistään, kun elämä normalisoituu.

Lue lisää

Tiedotuspalvelu ja käännöspalvelu päivystävät

Laajensimme palveluaikoja asiakkaidemme lisääntyneiden tiedotustarpeiden takia.

Nopeutettu tuki koskee seuraavia palveluja:
- tekstituotanto, sisältötuki, tiedotusjakelut
- kielenkäännökset

Palvelunumerot ->

Lue lisää

Sisällöntuottaja-case: näin “vallattiin” Googlen TOP 1–10

Googlen ykkössivun TOP 1-10 -sijat siirtyivät taannoin kokonaan asiakkaamme Lehtovuori Oy:n haltuun parilla avainsanalla. Tulos syntyi mediatiedotuksen onnistumisen seurauksena, ilman panostusta hakukoneoptimointiin.

Lue lisää

Mediatiedotus: Hirsi vähentää päästöjä 241 CO2-tonnia

Kuopion 2873 neliömetrin hirsikoulu säästää ilmastoa yhteensä peräti 1350 hiilidioksitonnia. Ollikaisen Hirsirakenne asensi hirret vain kolmessa päivässä sisäilman turvaamiseksi. Tulostie tiedotti medialle.

Lue lisää

Suomalaissairaala Coxa kansainvälistä kärkeä – NPS-luku 95

Tekonivelsairaala Coxan asiakasuskollisuutta mittaava NPS-luku on peräti 95, kun esimerkiksi IROResearch Oy:n Suomen Parhaat -listauksen kärkitulos on 73. Tulostie toteuttaa Coxan mediatiedotteet.

Lue lisää

99 uutta kieltä valikoimaan – Tulostie ja Lingoneer yhteistyöhön

Kauppalehti kertoo tänään vuonna 2007 perustetun Lingoneerin tarinan. Käännöstoimisto Lingoneer auttaa jatkossa asiakkaitamme viestinnän lokalisoinnissa. Me tuemme Lingoneeria markkinoinnin tulosten parantamisessa ja mediasuhteissa.

Lue lisää

Katepalin investointi ylitti uutiskynnyksiä

Katetuotteiden kotimainen valmistaja Katepal valitsi Tulostien juhlavuotensa mediatiedotuskumppaniksi. Nyt julkistettiin lähes 10 miljoonan investointi kotimaiseen tuotantoon. Uudelta tuotantolinjalta syntyy kolmiulotteista, näyttävää bitumilaattaa, joka on mm. USA:n suosituin pientalojen katemateriaali. Katepalissa on mielenkiintoista ainesta laajemmaksikin tarinaksi.

Lue lisää

Korkeasaaren älyroska-astiat kesän tiedotushitti

Perheyritys Lehtovuori Oy:n CitySolar -älyroska-astiat syövät nyt Korkeasaaressa 20 kertaa lajitovereitaan enemmän jätettä. Tiedotimme asian medioille, ja jutusta syntyi kesän tiedotushitti. Lisää saattoikin lukea yli 15 muun merkittävän median ohella mm. Talouselämästä.

Lue lisää

Tulostie toteutti CaraCom Groupin WordPress-verkkosivut

Kasvojentunnistus on seuraava iso turvallisuustrendi. Nyt Suomesta kuuluu ja näkyy uutisia. Kalajoelta ponnistava CaraCom Group Oy paitsi kehitti, myös sai valmiiksi kotimaisen kasvojentunnistusratkaisun, joka on nyt esillä Tulostien toteuttamilla yrityksen verkkosivuilla.

Lue lisää

Uusi puuhun liittyvä vientituote kehitteillä

Suomeen lienee syntymässä uusi puuhun liittyvä vientituote. Kiinnostava on myös toimivan oloinen kombinaatio: suuryritys + startup. Siinä Stora Enso ja asiakkaamme Wiiste Oy aikovat muuttaa puurakentamisen maailmaa.

Lue lisää

Jaksatko työtahtiasi eläkeikään saakka? Tutkimus todisti varhaiskuntoutuksen tärkeyden.

Jaksatko työtahtiasi eläkeikään asti? Nyt julkaistiin vahva tutkimusnäyttö varhaiskuntoutuksen tehosta, josta TtM Birgitta Ojala väittelee tänään klo 12 Tampereen yliopistossa. Tulostiellä huolehti tutkimuksen mediatiedotuksesta.

Lue lisää

Kasvojentunnistus-teknologia ja älyroskisten vientikauppa ylittivät uutiskynnykset

Onnistunut tiedotussisältö voi tuoda yritykselle laajasti pastatilaa uutismedioissa. Seuraavat hiljattain toteuttamamme yritysten tiedotteet saivat näkyvyyttä yli 20:n toimituksellisessa mediassa, joissa toimittaja tai uutistoimitus valitsee yritysten lähettämästä tiedotevirrasta ne uutiset, jotka media päättää julkaista.

Lue lisää

Tulostie uudistamaan Wiiste Oy:n viestintää

Rakentamisen langattomien kosteusmittausten markkinajohtaja Wiiste Oy valitsi keväällä Tulostien uudistamaan viestintästrategiaansa ja viestintäänsä. Sen jälkeen Wiisteelle on jo saatu yrityksen innovatiivisen toiminnan arvon mukaista julkisuutta.

Lue lisää

Tulostie ja Roihu Inc. asiakasarvoa kasvattamaan

Tulostie ja markkinointiviestinnän palveluyhtiö Roihu Inc. ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Kumppanuuden ansiosta voimme auttaa asiakkaitamme kasvattamaan tarjontansa asiakasarvoa uusin keinoin.

Lue lisää

Innovaatioseteli-palvelut yrityksille

Yritys voi maksaa nämä palvelumme Tekesin tai Tredean innovaatiosetelillä. Osallistava palveluntuotteistus sopii mm. asiantuntijapalveluiden paketointiin myynnin tehostamiseksi.

Lue lisää

”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy