Coxa

Jatkuva yhteistyö: SEO-sisältöjä, mediatiedotteet ja jakelupalvelu syksystä 2018 alkaen

”Tulostie on tuonut tiedottamiseemme uusia näkökulmia joiden avulla olemme saaneet aiempaa enemmän palstatilaa kohdemedioissamme. Yhteistyö on ollut sujuvaa, ja työt on tehty aina äärimmäisen tunnollisesti ja sydämellä.”
Roope Tähkä, markkinointipäällikkö

Lue lisää

Tekonivelsairaala Coxa on Suomen ainoa ja yksi Euroopan johtavista puhtaasti tekonivelkirurgiaan erikoistuneista sairaaloista.

Coxan asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS-luku oli vuonna 2018 peräti 95 ja potilasturvaallisuus kansainvälisesti vertailtuna huipputasoa.

Tekonivelsairaala Coxan tärkeimmät tavoitteet ovat parhaan mahdollisen hoidon tarjoaminen potilaille ja heidän palauttamisensa takaisin toimintakykyiseen arkeen.

Autolähde

Jatkuva yhteistyö: WordPress-verkkosivut, sisällöntuotanto ja Google-optimointi keväästä 2019 alkaen.

”“Aiemmin autohuollon tarjouspyyntöjä tuli ihan hyviltä net-sivuiltamme yksi viikossa. Tulostien uudistuksen jälkeen niitä on tullut keskimäärin yksi joka päivä. Ne johtavat kauppoihin yhtä hyvällä prosentilla kuin ennenkin. Myös ennakoiva sisältöjen ja Google-asioiden ylläpito on ollut meille mukava yllätys.”
Henri Mäkelä, toimitusjohtaja

Lue lisää

Autolähde on vuodesta 2010 toiminut Pirkanmaan suurimpiin kuuluva vaihtoautomyynnin ja autohuollon erikoisosaaja, jonka myynti on yli 700 autoa vuodessa. Autolähteen erikoisosaamista ovat sähköautot- Yritys on myynyt Pirkanmaalla eniten, joli yli 50 kappaletta Tesloja vaihtoautoina asiakkailleen (tilanne 10/2020).

Autolähde keskittyy hyvään asiakaspalveluun ja läpinäkyvään toimintaan uudella otteella..  Yhtiö toimittaa vaihtoautot Tampereelta koko Suomen alueelle

Lisäksi Autolähde tarjoaa asiakaskohtaisen palvelun: auton tuonti Ruotsista. Yhtiö tarjoaa myös autohuollon ja autokorjaamon palvelut Tampereella, Teivossa sijaitsevassa hallissaaan.

CaraCom

Jatkuva yhteistyö: Viestintästrategia-tuki, WordPress-verkkosivusto sisältöineen, sisältöjen ylläpito ja mediatiedotus vuodesta 2017 alkaen

”Arvostamme sitä, että teknologiaamme ja kehitykseemme paneudutaan kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”
Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja

Lue lisää

CaraComin missio on työpaikka, jossa ei tapahdu onnettomuuksia.

CaraCom Group Oy on suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat rakennusalalla ja teollisuudessa. Yhtiön omistavat toimiva johto, rakennusliikkeet ja sijoitusyhtiöt.

CaraCom kehittää ja tuo uusia turvallisuusteknologian työkaluja kaiken kokoisten toimijoiden saataville.

CaraComin tunnetuimpia tuotteita ovat kasvojentunnistusteknologiaan perustuvat turvallisuusjärjestelmät.

Katepal

Jatkuva yhteistyö: Mediatiedotus ja mediasuhteet kesästä 2019 alkaen

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”
Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö

Lue lisää

Katepal Oy on vuonna 1949 perustettu Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja.

Katepalin tuotantolaitokset sijaitsevat Lempäälässä, Tampereen naapurissa.

Katepal Oy työllistää noin 90 työntekijää. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2018 runsaat 37 miljoonaa euroa. Liiketulos on ollut koko 2000-luvun positiivinen.

Lingoneer

Jatkuva yhteistyö: Viestintästrategia-tuki, esite, mediatiedotus, verkkosisältöjen ylläpito, it-ratkaisutuki kesästä 2019 alkaen

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”
Reijo Hult, toimitusjohtaja

Lue lisää

Lingoneer Oy on käännöspalvelutoiminnalla mitattuna Suomen suurin täysin suomalaisessa yksityisomistuksessa oleva  käännöstoimisto.

Lingoneerin laadun ja nopean asiakaspalvelun perusta on oma inhouse-kääntäjätiimi, jota tukee yli 400 kansainvälisen kääntäjän ja oikolukijan verkosto.

Käännöstyötä tehostavat työkalut, uusimmat ohjelmistot ja prosessien jatkuva kehittäminen ovat taanneet, että Lingoneer pystyy tarjomaan myös kilpailukykyiset hinnat asiakkailleen.

 

Bonne Juomat

Jatkuva yhteistyö: Mediatiedotusprojekti kesällä 2019, jatkona tuotelanseerauksen mediatuki.

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”
Matti Väänänen, toimitusjohtaja

Lue lisää

Bonne Juomat Oy on Lohjalla toimiva terveellisten hedelmä- ja marjatuotteiden valmistaja.

Bonne-tuotteiden makuun vaikuttaa hedelmien ja marjojen lisäksi luonnollinen lähdevesi. Raikas lähdevesi saadaan omasta Lähteenlohkon lähteestä, joka sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Lohjanharjulla.

Bonne Juomien toiminta alkoi vuonna 1998 ammattikeittiöille tarkoitetuilla mehuilla. Myöhemmin tulivat kuluttajille suunnatut, päivittäistavarakaupoissa nykyään myynnissä olevat tuotteet.

Bonnen tuotevalikoima sisältää täysmehuja, mehujuomia, nektareita, makeuttamattomia ja sokeroituja mehutiivisteitä sekä hedelmä-, juures- ja marjasoseita.

Teiskon Viini

Tarinat suomalaisten viinien viennin tueksi. Copy-työ juomien erottuvuutta lisäävään pullonkaulukseen (kaupoissa myytävät tuotteet). Branditarina-palvelumme.

” Olemme ylpeitä tarinoista. Asiakkailtamme on tullut niistä hienoa palautetta! ”
Toimitusjohtaja Kaisa Auer, Teiskon Viini

Wiiste

Jatkuva yhteistyö: Viestintästrategia-tuki, tuote-esitteet, verkkosisältöjen ylläpito, pakkaussuunnittelu ja mediatiedotus vuodesta 2017 alkaen

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”
Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja

Lue lisää

Wiiste auttaa asiakkaitaan rakentamaan tehokkaasti korkealaatuisia rakennuksia, jotka ovat käyttäjilleen terveellisiä.

Wiiste Oy on vuonna 2012 perustettu, rakennusteollisuuden mittausjärjestelmiin keskittynyt suomalainen yritys.  Sekä yhtiön tuotekehitys että tuotteiden valmistus tapahtuvat Suomessa.

Wiiste on kotimaan markkinajohtaja ja kansainvälinen edelläkävijä rakenteiden langattomassa kosteudenseurannassa.

Lehtovuori

Jatkuva yhteistyö: Mediatiedotus, verkkosisältöjä, Google-optimointi ja copywriting vuodesta 2017 alkaen.

”Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”
Eero Ojanen, toimitusjohtaja

Lue lisää

Vuonna 1945 perustettu, Design from Finland -merkin saanut Lehtovuori Oy on Suomen johtava ympäristökalustaja, jolla on tytäryhtiöt Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.

Lehtovuoren tyylikkäät penkit, roska-astiat ja muut ulkokalusteet näkyvät lähes jokaisen kaupunkimme kaduilla, puistoissa, kiinteistöissä ja ulkoilualueilla.

Lehtovuoren tuotteita on viety jo yli 40 maahan. Ne ovat tunnettuja muotoilunsa ja kestävyytensä lisäksi uusista älyratkaisuista.

Lehtovuori Oy työllistää 45 ammattilaista, ja sen liikevaihto oli vuonna 2018 noin seitsemän miljoonaa euroa. Lehtovuori Oy:n tehdas sijaitsee Ylöjärvellä.

”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy