Innovaatioseteli-palvelut yrityksille

Yritys voi maksaa nämä palvelumme Tekesin tai Tredean innovaatiosetelillä.

Osallistava palveluntuotteistus sopii mm. asiantuntijapalveluiden paketointiin myynnin tehostamiseksi.

Joukkorahoitus-paketti opastaa aiheeseen ja luo yritykselle valmiudet omaan rahoituskampanjaan.

Tekesin haku on myös kesän ajan voimassa. Tredean haku on parhaillaan tauolla, mutta avautuu taas 4.9. 2017. Lue lisää innovaatioseteli-palveluistamme.

Ota yhteyttä.Tiedustelusi säilyy luottamuksellisena.

12 + 15 =

Puhelin: 050 512 2009

Sähköposti: posti(a)tulostie.fi

Y-tunnus: 2775770-8

Lepomäenkuja 1 b, 33450 Siivikkala (Tampere)

Asiakkaiden osallistaminen kannattaa


Vuosien aikana hiottu yhteistyötapa säästää aikaanne. Asiakasviestinnässä testaamme uudet sisällöt asiakkailla ennen julkaisua tai otamme asiakkaat mukaan jo suunnitteluun. Testatusti toimiva sisältö on poikkeuksetta parempi ratkaisu kuin vain ammattilaisten mielestä toimiva sisältö. 


Rautainen kokemus sisällöntuotannosta

 Jos tavoitteena on erottuminen, välttämätön keino on rohkeus. Sen mittari on epävarmuus. Rohkea idea aiheuttaa aina epävarmuutta, jonka sietämistä erottuvan viestin myös monista muista sisältötyyleistä. Hyvin tuttuja lajeja ovat mm. tegiset ydinviestit, markkinoinnin palvelukuvaukset, uutisarvoiset yritysartikkelit, digipalvelujen käyttöliittymät ja informaatioarkkitehtuuri sekä erilaiset myyntiä tukevat tekstit.

*Tärkeä graafinen suunnittelu


Oleellista on, että graafinen suunnittelija sisäistää viestin tavoitteen. Kumppaneinamme toimii graafisen suunnittelun huippuja, joiden kanssa
korkean laadun tuottaminen on helppoa. Toteutamme asiakkaillemme markkinointiviestinnän aineistoja esitteistä verkkopalveluihin.