Kikhernepasta-lahjoitus keliaakikoille

Pirkanmaan keliakiayhdistys sai Tervens Oy:ltä lahjoituksena 150 kiloa kikhernepastaa, joka jaetaan keliakiasta kärsivien lasten vanhemmille sekä eläkeläisille. Aamulehti kertoo lisää hankkeesta, jossa Tulostie toimi koordinaattorina.

Hanke sai alkunsa halusta tarjota päiväkoti-ikäisille, keliakiasta kärsiville lapsille nykyistä kunnallista ruokatarjontaa maukkaampi ja terveellisempi ruokavaihtoehto. He eivät voi syödä esimerkiksi vehnätuotteita.

Kikhernepasta kilpailee makuasioissa menestyksellä perinteisen pastan kanssa.

Gluteeniton kikhernepasta on uusi trendiruoka, eikä syyttä. Sadassa grammassa pastaa on yli 20 grammaa proteiinia, ja sen 50 hiilihydraattigrammasta vain 4,2 on sokereita. Kuitusisältö on kiitettävät 11 grammaa.

Tervens Oy:n kikhernepastatehdas sijaitsee Tampereen kupeessa, Lempäälässä. Lahjoitushankkeille on suunnitteilla jatkoa.

Ota yhteyttä.Tiedustelusi säilyy luottamuksellisena.

14 + 5 =

Puhelin: 050 512 2009

Sähköposti: posti(a)tulostie.fi

Y-tunnus: 2775770-8

Lepomäenkuja 1 b, 33450 Siivikkala (Tampere)

Asiakkaiden osallistaminen kannattaa


Vuosien aikana hiottu yhteistyötapa säästää aikaanne. Asiakasviestinnässä testaamme uudet sisällöt asiakkailla ennen julkaisua tai otamme asiakkaat mukaan jo suunnitteluun. Testatusti toimiva sisältö on poikkeuksetta parempi ratkaisu kuin vain ammattilaisten mielestä toimiva sisältö. 


Rautainen kokemus sisällöntuotannosta

 Jos tavoitteena on erottuminen, välttämätön keino on rohkeus. Sen mittari on epävarmuus. Rohkea idea aiheuttaa aina epävarmuutta, jonka sietämistä erottuvan viestin myös monista muista sisältötyyleistä. Hyvin tuttuja lajeja ovat mm. tegiset ydinviestit, markkinoinnin palvelukuvaukset, uutisarvoiset yritysartikkelit, digipalvelujen käyttöliittymät ja informaatioarkkitehtuuri sekä erilaiset myyntiä tukevat tekstit.

*Tärkeä graafinen suunnittelu


Oleellista on, että graafinen suunnittelija sisäistää viestin tavoitteen. Kumppaneinamme toimii graafisen suunnittelun huippuja, joiden kanssa
korkean laadun tuottaminen on helppoa. Toteutamme asiakkaillemme markkinointiviestinnän aineistoja esitteistä verkkopalveluihin.