Hyviä uutisia yritysvalmennuksen rintamalta. Pitkään rohkeutta, haavoittuvuutta ja suuryritysten johtamista tutkineen Brené Brownin metodit ovat tulossa Suomeen. Tuojina ovat Nordic Business Forum ja tamperelainen Sitomo, joka hyväksyttiin Brownin ensimmäiseen kansainväliseen ”valmentajien valmennukseen”. Tulostie on mukana aiheen mediatiedotuksessa.

Jos et vielä tiennyt Brené Brownista, suosittelen hänen TED Talk -puheensa katosmista. Samaista TED Talk -puhetta on muuten katsottu jo yli 40 miljoonaa kertaa, joka on neljänneksi eniten ko. palvelun historiassa, ja määrä näyttää kasvavan nopeasti.

Brown puhuu videolla mm. siitä, kuinka joutui itse taistelemaan asiat rationalisoivaa minäänsä vastaan päädyttyään tutkimustuloksissaan siihen, että ihmisen haavoittuvaisuus ei ole vain rohkeuden potentiaalinen este ja rasite, vaan myös ilon, onnen ja ihmisten välisen syvällisen yhteyden tärkein perusta.

Hieno päänavaus on myös Sitomon sopimus Nordic Business Forumin kanssa. Muutosvalmennukseen keskittyneen Sitomon Riikka Seppälä ja Nina Rinne valmentavat syksyllä, sertifioinnit saatuaan, Brené Brownin menetelmillä Nordic Business Forumin esimiehet. Brené Brown on myös yksi ensi syksyn Nordic Business Forumin pääpuhujista. Lisää asiasta tiedotteessa logon alla.

 

Lisätietoja:
Mediatiedote

Tulostien mediatiedotuspalvelu

Lähetä viesti - vastaamme nopeasti

4 + 1 =

Soita 050 512 2009 

Lepomäenkuja 1 b
33450 Siivikkala (Tampere)

Y-tunnus 2775770-8

Nopea tiedotuspalvelu luotettavalta kumppanilta.