Mediatiedotuspalvelu

Tiedotuspalvelu

 

Suurinta osaa yritysten mediatiedotteista ei julkaista yhdessäkään toimituksellisessa mediassa.  

Meiltä saat tiedotuspalvelun lisäksi tietoa tärkeimmästä  siitä, mitä uutiskynnysten ylitys vaatii yritykseltäsi. Voit pyytää sitoumuksetta arviota yrityksenne tiedotusaiheesta.

Nopea tiedotuspalvelu 

Kokonaispalvelu tai tarvitsemanne osat:

  • haastattelut
  • tiedotteen kirjoittaminen ja kuvitus (tai tarkastus)
  • jakelu toimittajille ja blogisteille STT Infolla tai ePressillä
  • julkaisuseuranta.

Kysy lisää tai pyydä tarjous! Saat halutessasi tietoa myös uutisarvonne kasvattamisesta ja kansainvälisestä tiedotuksesta.

Mediajulkisuuden lisääminen

Jatkuva yhteistyö:

  • uutisarvonne kasvattaminen
  • mediatiedotuksenne strategia
  • sisällöt ja jakelut eri kanaviin aikataulutuksineen
  • vaikutusten mittaus ja päätelmät tulosten parantamiseksi.

Kysy lisää. Järjestämme myös tiedotustilaisuuksia. Optio: inbound-sisällöistänne huolehtiminen.”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy”Tulostie on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

Yritysten ja median välillä näkemysten ristiriita

 Yrityksen uutinen ei ole medialle uutinen. Vain äärimmäisen harvan yrityksen uudet tuotteet tai toiminnan muutokset ylittävät uutiskynnykset. Tietoa tilanteen syistä:

Yritysten mediatiedottajien ja toimittajien välillä on liian usein näkemysten ristiriita. MyNewsDeskin uskottavan otannan tutkimus täsmensi vastakkainasettelun alkuvuonna 2018 prosenteiksi: 80 % yritysten PR-ihmisistä, esimerkiksi tiedottajista, ajatteli että heidän edustamansa brändi on toimittajien mielestä luotettava tiedon lähde. Journalisteista taas 55 % koki, että yritysten PR-ammattilaiset yrittävät aina myydä jotain (jatkuu…lue koko artikkeli).”

Avain uutiskynnysten ylitykseen on yritystä suurempi ja kiinnostavampi aihekokonaisuus. Jos asia koskettaa suurta osaa median lukijoista, se voi kiinnostaa myös uutistoimitusta. Yrityksen perustoiminta ei tähän riitä.

Uutista ei voi tehdä tyhjästä, mutta monesti uutisarvo on jo lähellä yritystä. Me käytämme uutisarvon kartoitukseen omaa, tehonsa todistannutta  viitekehys-malliamme,

Uutisarvoisen aiheen lisäksi tarvitaan toimitusta kiinnostava näkökulma ja uutiselle ominainen sisältö. Myös tiedotteen yksityiskohdat, erityisesti otsikko, uutiskärjissä onnistuminen, tekstin tyyli, kuva-aineisto sekä jakelutapa ja -aika ratkaisevat, onko tiedotteella mahdollisuus ylittää uutiskynnykset.

Uuden uutisajattelun myötä myös yrityksen muun viestinnän kiinnostavuus yleensä kasvaa. Kysy lisää, keskustelemme mielellämme kanssasi.

Rautainen kokemus yritysten mediatiedotuksesta

Palvelumme pohjautuu pitkään kokemukseen sekä toimitustyöstä että yritysten tiedotuksesta eri kanavissa. Tulostien yrittäjä Sami Huhtala on entinen toimittaja, jolla on takanaan satoja yritysten tiedotusprojekteja. Samin kokemus sisältää myös suuryritysten mediatiedotustöitä ja digitaalisen liiketoiminnan johtamista.

Tulostien tiedotuspalvelun tuloksia

Jokainen seuraavista tiedotteista saavutti  julkaisuja monissa maamme tärkeimmissä medioissa (merkittävimmät talous-, sanoma tai teknologialehdet). Toteutimme tiedotteet uutislähtökohtien terävöityksestä sisältöön ja jakeluun saakka.

Kotimainen kasvojentunnistus-teknologia lisää työmaiden turvallisuutta (linkki tiedotteeseen STT Infossa)

Kuka hoitaa sinua, kun olet vanhus? Tampereella uusi avaus maahanmuuttajien koulutuksessa (linkki tiedotteeseen STT Infossa)

Kosteus yhä rakentamisen terveysriski – Tampereella läpimurto langattomassa kosteusmittauksessa (linkki tiedotteeseen STT Infossa)

Suomen ensimmäinen kokonainen omakotitaloalue ryhmärakennushankkeena

Lehtovuoren älyroskiksista suurtilaus Ruotsista – lisää työpaikkoja Ylöjärvelle

Konkreettisia esimerkkejä medioiden julkaisuista löydät myös uutisistamme.

Lähetä viesti - vastaamme nopeasti

10 + 9 =

Soita 050 512 2009 

Lepomäenkuja 1 b
33450 Siivikkala (Tampere)

Y-tunnus 2775770-8

Nopea tiedotuspalvelu luotettavalta kumppanilta.