Katepalin investointi ylitti uutiskynnyksiä

 

Katetuotteiden kotimainen valmistaja Katepal valitsi Tulostien juhlavuotensa mediatiedotuskumppaniksi. Nyt julkistettiin lähes 10 miljoonan investointi kotimaiseen tuotantoon. Uudelta tuotantolinjalta syntyy kolmiulotteista, näyttävää bitumilaattaa, joka on mm. USA:n suosituin pientalojen katemateriaali. Katepalissa on mielenkiintoista ainesta laajemmaksikin tarinaksi.

Tuotantoinvestointeja 70 vuotta vain Suomeen, saman perheen omistuksessa alusta asti ja palkkalistoilla yhä mm. oma keittäjä. Katepal toimii omalla tyylillään, joka on myös tuottanut hyvin liiketulosta koko 2000-luvun.

Katepal_mediatiedotusTaannoisen tiedotuksen aihe oli Katepalin lähes 10 miljoonan euron investointi  kotimaiseen tuotantoon, uuden  
kaksikerroskattolaatan valmistukseen. Julkaisijoita olivat mm. Kauppalehti, Aamulehti, Talouselämä, YLE Pirkanmaa, Kemia-lehti, Vastuullisuusuutiset ja Lempäälän-Vesilahden Sanomat.

Pitkäjänteisyyttä arvostava yrityskulttuuri

Yhtiössä on kiinnostavinta aihe uutisen takana, yrityskulttuuri. Katepal työllistää noin 90 ammattilaista, jotka siis voivat syödä joka päivä omassa keittiössään tehtyä ruokaa omassa ruokalassaan.

Toimitusjohtaja Mikko Pellinen myöntää, että ratkaisua ei voi perustella liiketaloudellisesti, mutta henkilöstön viihtyvyyden kannalta kyllä. Katepal onkin tunnettu poikkeuksellisen pitkistä asiakas- ja työsuhteistaan, joista molemmista osa jatkuu jo toisessa sukupolvessa.

Muussakin keskitytään pitkäjänteisyyteen, joka ei suoranaisesti ole ajan trendi. Katepal menestyy hyvin tyylillään. Yle Pirkanmaakin teki tiedotuksen yhteydessä Katepalista jutun, joka sivuaa yhtiön kulttuuria. Juttu käsittelee Katepalin työsuhteita ja hiljaisen tiedon siirtymistä vanhoilta uusille työntekijöille.

Sami Huhtala

Lisätietoa
Katepalin mediatiedote
Tulostien mediatiedotuspalvelu

 

Lähetä viesti - vastaamme nopeasti

1 + 11 =

Soita 050 512 2009 

Lepomäenkuja 1 b
33450 Siivikkala (Tampere)

Y-tunnus 2775770-8

Nopea tiedotuspalvelu luotettavalta kumppanilta.