Siltarakentamisen uusi innovaatio ylitti uutiskynnykset

Siltarakentamisen uusi innovaatio ylitti uutiskynnykset

Huomaatko kuvassa uuden suomalaisen innovaation, joka myytiin jo Ruotsiinkin? Se säästää siltarakentamisessa runsaasti työtä, noin 20% puuta ja parantaa turvallisuutta.

Kuvassa väärinpäin olevien kattotuolien näköiset vakiomuotit ovat se innovaatio.

Innovoija on Sepa Oy. Muotit kootaan työmaalla kuin legot ja nostetaan terästelineiden varaan nostorilla. Silta valetaan niiden päälle.

Kuva on käynnissä olevalta Turun Pyhän Marian sillan työmaalta, vakiomuottien ensikohteesta. Aiemmin telineet tehtiin paikan päällä ylöspäin rakentaen. Turvallisuusero on selvä.

Ruotsista tuli tilaus saman tien. Käyttökelpoisuus havaittiin Uumajajoen uuden suursillan teossa.

Tekniikka & Talous, Rakennuslehti ja 
Turun mediat uutisoivat

Sepa on alansa huippuyritys, joka ei ole itsestään liikaa ääntä pitänyt. Nyt oli hyvä syy. Uutinen julkaistiin mm. Rakennuslehdessä, Tekniikka & Taloudessa ja Turun medioissa.

Saimme ilon huolehtia Sepan tiedotusprojektista sisällöntuottajana ja mediatiedottajana STT Infon mediajakelun kera.

Jos et vielä tiennyt vielä Sepa Oy:stä, kertooko kotipaikka Keitele enemmän? Jos ei, ehkä kannattaa tutustua, sillä innovaatiot taitavat kasvaa hyvin Keiteleellä.

Ainakin Sepalta on tulossa pian lisää kerrottavaa. Uutishuone on jo perustettu STT Infoon.

Sami Huhtala

Lisätietoja:
Alkuperäinen mediatiedote

”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy