Myytävänä

Myytävänä

 

Yrityksen sisällöntuotanto-palvelut”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy”Tulostie on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

Mitä tavoittelet? Strategi auttaa

Onko tarpeesi asiakashankinta, sidosryhmien huomion saanti, työntekijöiden löytäminen, viestinnän tavoitteiden selkeyttäminen vai tason nosto? 
Kysy ratkaisunäkemystä alueen osaajalta

Miksi osallistaminen kannattaa?
Vain kohderyhmänne edustaja tietää, toimiiko viestintänne aidosti hyvin vai ei ollenkaan. Miksei siis otettaisi näitä parhaita asiantuntijoitanne mukaan verkkosivuston, brändin jalostamisen tai uuden konseptin kehitykseen? Autamme kohderyhmänne osallistamisessa uusilla, tehokkailla työtavoilla. Kysy lisää.

Markkinoinnin uudistus edessä?
Mitä tulee huomioida, kun markkinoinnin, mainonnan tai viestinnän ratkaisuja uudistetaan? Katso riippumaton tukipalvelumme organisaation markkinoinnin uudistamiseen.


Viestinnän huippuammattilaisten verkosto

Saat meiltä monen lajien täsmäosaamista avuksesi. Tulostien palveluihin kuuluvat strategisen viestinnän lisäksi digimarkkinoinnin ratkaisut.

Toteutukset: sisällöntuotanto, mediatiedotus, graafinen suunnittelu, digipalvelut, verkkosivustot ja -kampanjat sekä muut markkinointiviestinnän toteutukset (esim. esitteet, asiakaslehdet, vuosikertomukset). Ota yhteyttä, vastaamme nopeasti.

Jatkuva yhteistyö: jos aloitamme yhteistyön, saat tueksesi ammattilaiset, jotka haluavat tehdä sinulle korkealaatuista työtä. Töihimme sisältyy asiakastyytyväisyyteen sidottu takuu.

Asiantuntijapalvelun tuotteistaminen

Jos palvelua halutaan myydä asiakkaille, se on syytä myös tuotteistaa heidän kanssaan. Käytämme tuoteistuksen apuna uusia, osallistavia työpaja-menetelmiä. Kysy lisää.

Yritysrahoituksen haku 

Selvitettäisiinkö yrityksellenne paras julkinen rahoituskanava? Autamme myös hankehakemuksessa ja raportoinneissa. Kysy lisää.

Lähetä viesti - vastaamme nopeasti

5 + 8 =

Soita 050 512 2009 

Lepomäenkuja 1 b
33450 Siivikkala (Tampere)

Y-tunnus 2775770-8

Nopea tiedotuspalvelu luotettavalta kumppanilta.