Myytävänä

Myytävänä

 

Yrityksen sisällöntuotanto-palvelut
Entä laatu ja luotettavuus? Pilotti on riskitön tapa testata yhteistyötä. Kysy lisää!”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy”Tulostie on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

Viestintätoimisto-palvelut

Uudistus edessä? Mitä tulee huomioida, kun markkinoinnin, mainonnan tai viestinnän ratkaisuja uudistetaan? Katso riippumaton tukipalvelumme organisaation markkinoinnin uudistamiseen.

Strategi palveluna: apu viestinnän tavoitteen, mittareiden,  järkevien ratkaisujen, brändityön viestintälinjan ja ydinviestien löytämiseen. Kysy strategin näkemystä sitoumuksetta.

Toteutukset: sisällöntuotanto, mediatiedotus, graafinen suunnittelu, digipalvelut (esim. verkkosivut ja -kampanjat) ja muut markkinointiviestinnän toteutukset (esim. esitteet, vuosikertomukset). Ota yhteyttä, vastaamme nopeasti.

Jatkuva yhteistyö: jos aloitamme yhteistyön, saat tueksesi ammattilaiset, jotka haluavat tehdä sinulle korkealaatuista työtä. Töihimme sisältyy asiakastyytyväisyyteen sidottu takuu.

Miksi osallistaminen kannattaa?
Kun kehität viestintäänne, osallistaminen on usein tuloksellisin työtapa. Syy on yksinkertainen: vain kohderyhmänne edustaja tietää, toimiiko viestintänne. Tehokkaimmillaan osallistaminen on, kun luodaan uutta viestintää esim. verkkosivuston, brändin jalostamisen tai uuden konseptin muodossa. Palvelumme: Autamme kohderyhmänne osallistamisessa tehokkailla työtavoilla. Kysy lisää.

Asiantuntijapalvelun tuotteistaminen

Jos palvelua halutaan myydä asiakkaille, se on syytä myös tuotteistaa heidän kanssaan. Käytämme tuoteistuksen apuna uusia, osallistavia työpaja-menetelmiä. Kysy lisää.

Yritysrahoituksen haku 

Selvitettäisiinkö yrityksellenne paras julkinen rahoituskanava? Autamme myös hankehakemuksessa ja raportoinneissa. Kysy lisää.

Lähetä viesti - vastaamme nopeasti

9 + 2 =

Soita 050 512 2009 

Lepomäenkuja 1 b
33450 Siivikkala (Tampere)

Y-tunnus 2775770-8

Nopea tiedotuspalvelu luotettavalta kumppanilta.