Miksi juuttua suunnitteluun, kun huipputuloksia saa nopeasti?

Tarjoamme huippuosaajien kustannustehokkaan verkostotiimimme tekemät sisällöt ja digityöt etätoteutuksina, joka on Tulostien normaali toimintaformaatti. Lue palvelusivuiltamme, miten saat avullamme kilpailuetua.

On turha hukata aikaa liikaan suunnitteluun, kun sinä ja asiakkaasi, meidän kokemuksemme ja data kertovat, mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä.  Me uskomme kokeilukulttuuriin ja tulosperusteiseen kehitykseen.

Lähdemme aina tästä: asiakkaasi lukee ja käyttää sitä, mikä häntä kiinnostaa – ei sitä, mitä hänen halutaan lukevan. Se on yksinkertainen ja  tärkein totuus viestinnässä kanavasta riippumatta.

On siis järkevää julkaista ainoastaan asiakasta kiinnostavaa sisältöä. Siksi data on tärkeää.

NYT -10% TYÖHINNOISTA:
Rohkea kehittäjä ansaitsee alennuksen poikkeusaikana. Saat meiltä tuen myös nopeissa tiedotustarpeissa. Kysy resurssit, hinta ja aikataulu  nyt (soita 050 512 2009 tai kysy sähköpostilla)

HINNASTO JA TAKUU >

Hinnasto ja takuu

Senior-osaajat, min. 10 vuoden työkokemus erikoisalaltaan. Hinnat ALV 0%.

Tuntihinta88 e/h
Yli 40 h yhtenäiset työt – 10 %

Kokonaistoteutukset, strategiatuki ja Leaps-työpajat tarjouksen mukaan.
Palveluiden hinnat: ylempänä sivulla kk-hinnat ovat esimerkkipaketteja.

TAKUU

Jatkuvat tukisopimukset: ei irtisanomisaikaa.
Perusprojektit: puolet kustannuksesta laskutetaan vasta asiakkaan lopullisen hyväksynnän jälkeen.
Palveluiden takuut: ks. palveluiden sivut (ylempänä tällä sivulla).

KOKEILTAISIINKO?

Kokeillaanko yhteistyötä? Pilotti on riskitön tapa. Mitatut tulokset näyttävät sinulle ja meille,  onnistuimmeko. Voit soittaa töidemme koordinaattori Sami Huhtalalle vaikka heti.

TÄHTI

* Ingressin alulauseessa on lainattu legendaarisen mainosmiehen ajatusta:

“The real fact of the matter is that nobody reads ads. People read what interests them, and sometimes it’s an ad.” – Howard Luck Gossage

”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy