Dataa riittää, mutta kuka tekee oikeat johtopäätökset? 

Tarjoamme tueksesi kokeneiden huippuosaajien apua. 

Teemme digikanavien kampanjat, mutta autamme sinua myös valitsemaan  tehokkaimmat menetelmät ja sitomaan mittarit liiketoimintanne tavoitteisiin.

Palveluun sisältyvät selkeä ja avoin raportointi sekä analyysit jatkopäätöstenne pohjaksi.

Autolähde Oy:n Black Friday -markkinoinnin pääkanavaksi valittiin marraskuussa 2020 Facebook (& Instagram) . Tarkasti kohdennettu kampanja toi sivuille parhaana päivänä yli 2500 asiakasta.

Kokemuksella on merkitystä. Sadoista   yritysten verkkosivustoista  ja luovien digikampanjoiden dataseurannasta tietonsa ammentava ammattilaistemme intuitio auttaa välttämään jo koetut sudenkuopat.

Alussa on tietenkin nähtävä kirkkaasti, miksi digimarkkinoidaan ja mistä kate kertyy.

Parasta tässä lajissa on, että kun perustyöt tehdään hyvin, voidaan oppia arvioimaan melko tarkasti ennakolta, paljonko tulevaan ratkaisuun investoidut eurot tuovat seuraavissa kampanjoissa tuloja.

Digimarkkinoinnin toteutuspalvelut

  • Tarpeeseenne muokatut, helppokäyttöiset WordPress-sivustot ilman riskialttiita valmisteemojen “automaattirakennus-moduuleja”
  • Facebook- ja Instagram-mainonta
  • Uutiskirjeet (Mailchimp, SendinBlue)
  • Google (SEO & Ads)
  • LinkedIn (haamukirjoittaja)

Pyydä yhteydenotto tai tarjous

Tai soita 050 512 2009

Vastaamme lomakekyselyihin neljän tunnin kuluessa (arkisin kello 8–18). Tarjous sisältää takuun sisältötyön laadusta. Sopimuksessa ei ole irtisanomisaikaa.


”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy