Tulostien projekteissa graafisesta suunnittelusta vastaavat huippuosaajat, joilla on kokemusta töistä Suomen tunnetuimpien brändien parissa. Katso uusia esimerkkejä tuloksista kuvagalleriasta.

Visuaalinen taito, luovuus ja halu tehdä laatua myös perustarpeissa (esim. kuvamanipulaatiot, PowerPoint-pohjat) ovat hyvän “yritysgraafikon”peruskriteerit,  mutta myös data auttaa graafisessa suunnittelussa, kun kyse on kokonaisuuksista.

Yrityksen koko visuaalisen ilmeen uudistuksessa käytämme toisinaan apumetodina osallistavia työpajoja (LEAPS), joissa kohderyhmät otetaan mukaan työhön ja palaute priorisoidaan suunnittelun avuksi.

Näin asiakaspalaute ei jää pelkästään lähellä  lopputulosta olevien mallien varaan.

Verkkopalvelujen visuaalisia käyttöliittymiä ja digimainonnan visuaalisuuden toimivuutta testataan käytettävyys-, A/B- ja konversiotestauksella.

Graafinen suunnittelu ja videotuotanto

  • Laaja osaaminen teollisuuden koneista esitteisiin, hinta 88 e/h
  • Verkkosivustojen käyttöliittymät
  • Visuaalisen ilmeen uudistukset
  • Kuvamanipulaatiot
  • Käsikirjoitetut videot, kuvaus ja editointi

 

Pyydä yhteydenotto tai tarjous

Tai soita 050 512 2009

Vastaamme lomakekyselyihin neljän tunnin kuluessa (arkisin kello 8–18). Tarjous sisältää takuun sisältötyön laadusta. Sopimuksessa ei ole irtisanomisaikaa.


”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy