Korkeasaaren älyroska-astiat kesän tiedotushitti

Perheyritys Lehtovuori Oy:n CitySolar -älyroska-astiat syövät nyt Korkeasaaressa 20 kertaa lajitovereitaan enemmän jätettä. Tiedotimme asian medioille, ja jutusta syntyi kesän tiedotushitti. Lisää saattoikin lukea yli 15 muun merkittävän median ohella mm. Talouselämästä.

Yksi Lehtovuoren tuotteen etu verrattuna alan kilpailijoihin on käytännöllisyys. Teknologia on pakattu omakotitalojenkin pihoilta tutun 240 litran roska-astian yhteyteen. Roskasäkkejä ei tarvitse raahata käsin, tyhjennys onnistuu tavallisen jäteauton tyhjennystoiminnolla.

Koska Suomen katuroskikset ovat useimmiten 60-litraisia, niitä saa käydä tyhjentämässä mainitut 20 kertaa samalla aikajaksolla, jolla 240 litraista ja aurinkovoimalla pyörivän puristustoimintonsa ansiosta minimissään 1200 litran kapasiteettiin yltävää älyroskista tyhjennetään yksi kerta.

 

Älyroskis myös ilmoittaa täyttymisestään jätehuoltoon itse. Suomessa tämä on tosin useimmiten teoriaa, sillä älyroskisten etuihin ei ole vielä kunnolla herätty. 

Lehtovuoren älyroskis-tuotannosta suurin osa menee tällä hetkellä vientiin. Hieno tuote perinteiseltä yhtiöltä, joka on vuosi sitten tapahtuneen sukupolvenvaihdoksen jälkeen uudessa nousussa. .

Mikäli olet kiinnostunut yrityksesi saaman mediajulkisuuden lisäämisestä, voit lukea täältä yritysten tiedotuspalvelusta.

Lähetä viesti - vastaamme nopeasti

14 + 6 =

Soita 050 512 2009 

Lepomäenkuja 1 b
33450 Siivikkala (Tampere)

Y-tunnus 2775770-8

Nopea tiedotuspalvelu luotettavalta kumppanilta.