Tulostie ja Roihu Inc. asiakasarvoa kasvattamaan

Tulostie ja Roihu Inc. asiakasarvoa kasvattamaan

Toimintatapojamme yhdistävät syvällinen perehtyminen asiakasorganisaation toimintaan ja sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen.

Yhteistyö on alkanut yritysten digipalvelujen rakentamisella ja asiantuntijapalvelujen tuotteistamisella. Kumppanuus perustuu Tulostien ja Roihu Inc:n samankaltaisiin arvoihin.

Keskitymme palvelemaan organisaatioita, jotka haluavat muuttaa markkinointiviestintänsä liiketoiminnan strategiseksi työkaluksi. Palveluihimme kuuluvat osallistavat kehitysmenetelmät ja viestinnän liiketoimintaan tuomien vaikutusten mittaus.

Roihu Inc. on vuodesta 2003 toiminut markkinointiviestinnän palveluyritys. Vuonna 2016 toimintansa aloittanut Tulostie on asiantuntijayritys, joka kasvattaa yritysten medianäkyvyyttä tuo ymmärrettävyyttä yritysten viestintästrategioihin ja ratkaisuihin.

”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy