Tulostie toteutti CaraCom Groupin WordPress-verkkosivut

Tulostie toteutti CaraCom Groupin WordPress-verkkosivut

Vuonna 2017 perustetun CaraCom Groupin tuote on jalostunut kasvojentunnistuskonsepti organisaatioille.  Tähän saakka alan kehitystä ovat hallinneet kansainväliset it-jätit.

Tässä start upissa on toimiva rakenne: kokenut yrittäjä, omista kokemuksista syntynyt missio, pätevä teknologiatiimi, kilpailukykyinen hinnoittelu ja riittävästi taustavoimaa.

Ratkaisu on esim. seuraava: yrityksen aulatilaan asennetaan kamerat, joiden ohi tulija kävelee. Softa vertaa kuvaa tietokantaan ja antaa kulkuluvan tai vaatii tarkempaa tunnistusta.

Kasvokuvaa ei välitetä internetiin, vaan järjestelmä muuttaa sen yksilölliseksi biometriseksi kartaksi, jota verrataan tietokantaan. CaraComin tunnistuksen tarkkuus on erinomainen ja kapasiteetti jopa it-jättien tunnistusta suurempi.

Kortti ja avaimet hukkuvat, kasvot eivät

Esimerkiksi sormenjälkitunnistuksen läpilyönti jäi näkemättä teollisuusyrityksissä eri syistä, joista yksi oli sormenjäljen arkistoinnin vierastaminen. Kasvojentunnistus on helpompi, ja aika on muuttunut. Meitä kuvataan joka tapauksessa ja kasvojentunnistus yleistyy. Läpinäkyvä ja varma kotimainen ratkaisu on hyvä vaihtoehto.

CaraComilta on pian tulossa uusia, kiinnostavia sovelluksia. Myös muita toimijoita on liikkeellä. Esimerkiksi OP kertoi loppuvuodesta Kauppalehdessä, että kasvot voivat riittää tulevaisuudessa maksamiseen. Testaus oli jo käynnissä.

CaraComin ratkaisu on eri toimijoille varteenotettava, suomalainen vaihtoehto. Yrityksen missio syntyi todellisista kokemuksista Yrittäjä Santtu Harjuhaahto näki aiemmalla työurallaan käytännösä rakennus- ja teollisuustyön turvaongelmat, jotka olivat CaraComin perustamisen motivaattori

Tulostiellä oli ilo toteuttaa CaraComille uudet WordPress-verkkosivut sisältöineen. Sivut löytyvät osoitteesta www.caracom.fi.

”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy