Tarkoitus

Tarkoitus

 

 

Autamme yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa vastuullisen toiminnan ja rohkean viestinnän avulla. 

 

Tulostie on strateginen sisältötoimisto ja digimarkkinoinnin huippuammattilaisten verkosto. Matalan organisaatiomme etuja ovat nopeus, korkea laatu ja kustannustehokkuus.

Tarjoamme vahvaan kokemukseen perustuvaa viestintätukea yritysten johdolle sekä markkinoinnin ja viestinnän vastuuhenkilöille. Sinua auttaa  tavoitteesi saavuttamiseen sitoutunut erikoisosaaja tai tiimi. Toimimme nimemme mukaisesti, joten maksat tuloksista.

Toimintamme perustuu vastuullisuuteen, empatiaan ja avoimuuteen. Korostamme ymmärrettävyyttä ja rohkeutta alamme jargonin keskellä. Verkostomme ammattilaisia yhdistävä arvomaailma mahdollistaa sen, että tarvittava osaaminen on  käytössäsi tulevaisuudessakin. 

Tulostien perustamisen tärkeä motivaattori oli halu tehdä työtä, jolla on hyviä vaikutuksia paitsi asiakkaamme työyhteisöön ja kilpailukykyyn, myös yrityksen toimintaympäristön ulkopuolelle. Kun yrityksen hyvään perustoimintaan yhdistyvät vastuullisuus sekä tehokas ja rohkea viestintä, tavoite voi toteutua.

Olen kirjoittanut, konsultoinut ja johtanut kaiken kokoisten yritysten viestintä- ja palvelutuotteistushankkeita yli 20 vuotta. Vuoden 2016 syksyllä syntynyt Tulostie on kolmas yritys, jota olen ollut perustamassa. Uuden toimintatavan luomiseen on ollut riittävästi aikaa. Sitä tehtäessä olemme pyrkineet asettumaan asiakkaan asemaan.

Tänään on hyvä päivä muuttaa ongelmat mahdollisuuksiksi.

Sami Huhtala
yrittäjä, strategi ja kirjoittaja

”Sisimmässäni tiedän, että halu käsittää johtaa sokeuteen ja toiveessa ymmärtää on sisään rakennettua raakuutta, joka karkottaa juuri sen mitä ymmärrys tavoittelee. Ainoastaan elämys on hellä.” (Peter Høeg: Lumen taju)

Lue lisää: arvot, strategia ja referenssejä
Y-tunnus: 2775770-8  Osoite: Lepomäenkuja 1 b, 33450 Siivikkala

Lähetä viesti - vastaamme nopeasti

7 + 2 =

Soita 050 512 2009 

Lepomäenkuja 1 b
33450 Siivikkala (Tampere)

Y-tunnus 2775770-8

Nopea tiedotuspalvelu luotettavalta kumppanilta.