Tarkoitus

Tarkoitus

 
 

Jos olet yrityksen markkinoinnin vastuuhenkilö, palvelumme on tarkoitettu sinun avuksesi. Saat tueksesi vahvan  viestinnän kokemuksen ja sitoutumisen tavoitteeseesi. Keskitymme työtarpeidesi ohella siihen, että saatte markkinoinnistanne ja viestinnästänne parhaat tulokset järkevillä investoinneilla.

Meillä on pitkä kokemus myös vaativista digitaalisen viestinnän ratkaisuista. Tekijöitämme yhdistävä arvomaailma mahdollistaa sen, että tarvittava osaaminen on  käytössäsi tulevaisuudessakin. Toimintamme perustuu vastuullisuuteen, empatiaan, avoimuuteen, rohkeuteen ja tulosperusteisuuteen.

Korostamme ymmärrettävyyttä alamme jargonin keskellä. Se koskee paitsi asiakaspalvelun kieltä, myös sisältöjä, tavoitteita, tulosten tulkintaa ja tärkeintä – viestinnän strategisia päätöksiä.

Rohkeutta taas tarvitaan, kun halutaan erottua mediassa. Laji on itselleni hyvin tuttu jo yli 20 vuoden takaa. Uuden keinot antavat lisää mahdollisuuksia, mutta yksi ei ole muuttunut. Yrityksen rohkeus määrittelee onnistumisen julkaisukynnysten ylityksessä ja lukijoiden keräämisessä.

Tulostien perustamisen tärkeä motivaattori oli halu tehdä työtä, jolla on hyviä vaikutuksia paitsi yrityksen työyhteisöön ja kilpailukykyyn, myös asiakkaamme toimintaympäristön ulkopuolelle. Kun yrityksen hyvään perustoimintaan yhdistetään tehokas, rohkea ja vastuullinen viestintä, tavoite voi toteutua.

Olen ideoinut, kirjoittanut ja johtanut yrittäjänä ja tekijänä kaiken kokoisten yritysten viestintä- ja verkkopalveluhankkeita yli 20 vuotta. Keskityn nyt auttamaan asiakkaitamme erityisesti sisällöissä, joiden tavoite on saada aikaan todellisia, mitattavia vaikutuksia yritykselle.

Vuoden  2016 syksyllä syntynyt Tulostie on kolmas yritykseni. Uuden toimintatavan luomiseen on ollut riittävästi aikaa. Sitä tehtäessä olen pyrkinyt asettumaan asiakkaan asemaan.

Tänään on hyvä päivä muuttaa ongelmat mahdollisuuksiksi.

Sami Huhtala
yrittäjä, strategi ja kirjoittaja

”Sisimmässäni tiedän, että halu käsittää johtaa sokeuteen ja toiveessa ymmärtää on sisään rakennettua raakuutta, joka karkottaa juuri sen mitä ymmärrys tavoittelee. Ainoastaan elämys on hellä.” (Peter Høeg: Lumen taju)

Lue lisää: arvot, strategia ja referenssejä
Y-tunnus: 2775770-8  Osoite: Lepomäenkuja 1 b, 33450 Siivikkala

Lähetä viesti - vastaamme nopeasti

10 + 1 =

Soita 050 512 2009 

Lepomäenkuja 1 b
33450 Siivikkala (Tampere)

Y-tunnus 2775770-8

Nopea tiedotuspalvelu luotettavalta kumppanilta.