Tarkoitus

Tarkoitus

Tulostie on kestävien arvojen perustalla toimiva viestinnän sopimuskumppani yrityksille. Toimintamallimme tarjoaa asiakkaallemme etuja. Yksi niistä on korkean laadun ja maltillisten kustannusten yhdistyminen.

Tulostie yhdistää toimialojemme itsenäiset huippuosaajat asiakastarpeen mukaiseksi tiimiksi, joka palvelee motivoituneena myös alkuhankkeen jälkeen. Sen mahdollistavat yhteinen arvomaailma, motivaatiostrategia ja taloudellinen läpinäkyvyys.

Tulostien perustamisen tärkeä motivaattori oli halu tehdä työtä, jolla on hyviä vaikutuksia asiakkaamme kilpailukyvyn lisäksi myös yrityksen toimintaympäristön ulkopuolelle. Sen seurauksena  meitä innostaa suuresti auttaa yrityksiä, joilla on kestävä toiminnan perusajatus ja vastuullinen toimintatapa. Lähtökohtaan on helppo samaistua ja tehdä sen eteen kaikin voimin töitä.

Korostamme ymmärrettävyyttä alamme jargonin keskellä. Se koskee paitsi asiakaspalvelun kieltä, myös sisältöjä, tavoitteita, tulosten tulkintaa ja tärkeintä – viestinnän strategisia päätöksiä. Rohkeutta taas tarvitaan, kun halutaan erottua mediassa. Laji on itselleni hyvin tuttu jo yli 20 vuoden takaa. Uuden keinot antavat lisää mahdollisuuksia, mutta yksi ei ole muuttunut. Yrityksen rohkeus määrittelee onnistumisen julkaisukynnysten ylityksessä ja lukijoiden keräämisessä.

Olen ideoinut, kirjoittanut ja johtanut yrittäjänä ja tekijänä kaiken kokoisten yritysten viestintä- ja verkkopalveluhankkeita yli puolet 49 ikävuodestani. Vuoden  2016 syksyllä syntynyt Tulostie on kolmas yritykseni. Uuden toimintatavan luomiseen on ollut riittävästi aikaa. Sitä tehtäessä olen pyrkinyt asettumaan asiakkaan asemaan.

Tänään on hyvä päivä muuttaa ongelmat mahdollisuuksiksi.

Sami Huhtala
yrittäjä, strategi ja kirjoittaja

”Sisimmässäni tiedän, että halu käsittää johtaa sokeuteen ja toiveessa ymmärtää on sisään rakennettua raakuutta, joka karkottaa juuri sen mitä ymmärrys tavoittelee. Ainoastaan elämys on hellä.” (Peter Høeg: Lumen taju)

Lue lisää: arvot, strategia ja referenssejä
Y-tunnus: 2775770-8  Osoite: Lepomäenkuja 1 b, 33450 Siivikkala

Ota yhteyttä! Saat selvän vastauksen.

15 + 3 =

Puhelin: 050 512 2009

Sähköposti: posti(a)tulostie.fi

Y-tunnus: 2775770-8

Lepomäenkuja 1 b, 33450 Siivikkala (Tampere)