Uusi puuhun liittyvä vientituote kehitteillä

Uusi puuhun liittyvä vientituote kehitteillä

Hanke julkaistiin juuri, enempää tietoa ei vielä heru. Aineksia on. Langattoman kosteusmittauksen pioneeri Wiiste lanseerasi taannoin tuotteen, joka ratkoo rakentamisen kosteusongelmaa uudella tavalla.

Nopeasti ja tarkasti reagoiva IoT-anturi upotetaan betonivaluun. Se lähettää betonin sisältä kuivumistiedot itsenäisesti net-sovellukseen. Ennen betonista porattiin näytteitä. Nyt vastaava työnjohtaja voi kuvaennollisesti istua kahvilla ja odottaa, kunnes kännykkä piippaa.

Aikataulunhallinta on tärkeä asia, sillä työmaan turhat seisokit maksavat paljon. Nyt työmaa ei seiso turhaan, ja mahdollisuus estää ennalta sisäilmaongelmat paranee.

Wiisteen ja Stora Enson yhteistyön taustalla on Combient Foundry, suurten yritysten yhteenliittymä. Sen viestinä on reilu tekeminen startupien kanssa. Lähtökohtana ovat suurten jäsenyritysten haasteet. Startupeja etsitään ratkomaan niitä. Reiluuden optio toisin päin on mm. kehitykseen panostamisessa Wiisteen toimitusjohtaja Toni Luopajärven mukaan yhteistyö voi avata markkinoita esim. Keski-Euroopassa.

Tulostie vastaa Wiisteen viestinnän kehityksestä ja mediatiedotuksesta.

Lisää aiheesta:
Business Tampereen artikkeli Combient Foundryn venture client -mallista.

”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy