UUSIA WORDPRESS-TOTEUTUKSIA: ELPADEL.FI JA MOTOLAHDE.FI

UUSIA WORDPRESS-TOTEUTUKSIA: ELPADEL.FI JA MOTOLAHDE.FI

Meillä on ilo esitellä kaksi startup-yritystä, joille voi ennustaa menestystä. El Padel on pian valmistuva hittipelin keskus, joka tuo ensimmäisenä Pirkanmaalle kentille mm. World Padel Tourilta tutut MONDO Supercourt XN -alustat. Motolähde myy mm. moottorikelkkoja ja mönkijöitä, jotka ovat syrjäyttäneet mopoautot nuorten ensiajokkeina.

Molempien yritysten takana ovat nuoret yrittäjät.

El Padel Tampereen, Ylöjärven ja Nokian rajalla pyrkii tarjoamaan padelin pelaajille huippupuitteet järkevään hintaan – siis parhaan hinta-laatusuhteen. El Padeliin tulee myös korkeatasoisia sulkapallokenttiä.

Motolähde luottaa laatuun, laajaan valikoimaan ja huippuosaamiseen, jota yrittäjillä on myymistään tuotteista roppakaupalla. Motolähteen valikoissa on myös tämän hetken ehdoton hittimönkijä, Polaris Ranger, joka on mm. turvallisuuden näkökulmasta mopoautoa parempi vaihtoehto nuorelle kuljettajalle.

WordPress-sivustot integroitiin Nettimotoon ja Active Campaigniin

Teimme molemmat työt kokonaistoteutuksena:

  • suunnittelu
  • visuaalisuus
  • tekninen rakentaminen
    • Motolähteessä integrointi alan johtavan markkinapaikan, Nettimotoon järjestelmään yhteistyössä Nettimoton kanssa. Hyöty: kaikki tuotetiedot päivitetään vain yhteen paikkaan, mutta näytetään erikseen omilla verkkosivuilla ja Nettimotossa.
    • El Padeliin valittiin ja liitettiin markkinointivälineeksi Active Campaign, jonka osaajaksi olemme opiskelleet viimeisen parin vuoden aikana.

Lisätietoa WordPress-sivustojen toteutuspalvelustamme.

”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy