UUSI WORDPRESS-TOTEUTUS: KONEETKOTIIN.COM

UUSI WORDPRESS-TOTEUTUS: KONEETKOTIIN.COM

Koneetkotiin.com on suomalainen startup, joka päätti uida vastavirtaan. Kodinkoneita ja muita laitteita ei pyritä myymään mahdollisimman paljon mahdollisimman halvalla, vaan koko palvelu hankinnasta asennukseen ja vanhojen laitteiden tarjotaan niin, että asiakkaalle riittää yksi puhelinsoitto. Toteutimme uuden Koneetkotiin.com-sivuston, jossa WordPress integroitiin Easoft-toiminnanohjausjärjestelmään.

Koneet Kotiin Oy tarjonta:

Koneetkotiin.comilla on Suomen laajuinen asentajaverkosto. Yrittäjät, Elias Kortesalmi ja Risto Luuppala, toimivat itse asiakaspalvelun ja toimitusten vastuuhenkilöinä. Yrittäjät Elias Kortesalmi ja Risto Luuppala vastaavat asiakaspalvelusta.

WORDPRESS-SIVUSTO INTEGROITIIN EASOFT-TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄÄN

Teimme työn kokonaistoteutuksena:

  • suunnittelu
  • visuaalisuus
  • tekninen rakentaminen
    • erityispiirre: WordPressin kontaktilomakkeelta syntyvät liidit siirtyvät suoraan Easoftiin.

Lisätietoa WordPress-sivustojen toteutuspalvelustamme.

”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy