Voit tilata alta joko ilmaisen tarkistuksen tai 290 euron laajan testin.  Jos olet kiinnostunut verkkosivustonne uudistuksesta, lue lisää: “Kilpailuetua tuovat WordPress-verkkosivut

VERKKOSIVUJEN TESTAUS – VAIHTOEHDOT

1. Ilmainen tarkastus
Asiantuntija tarkastelee rajattua osaa sivustostanne: julkista käyttöliittymäänne, päänavigaatiotanne ja pääsivujenne sisältöä. Kyseessä on yhden ihmisen näkemys, ja palaute on vapaamuotoinen.

2. Laaja tarkistuspaketti: 290 e (norm. 590 e)
– Testissä käytetään nopeuden, SEO:n ja tietoturvan osalta järjestelmiä.
– Laajan tarkastuksen sisältö:

  • 1. Sivuston nopeuden testaus ja arvio: onko nopeus riittävä kilpailijoihinne verrattuna? Lisäksi mobiiliystävällisyyden testaus.
  • 2. SEO-testaus avainfraaseillanne sekä info siitä, kuinka moni ihminen oikeasti hakee avainsanoillanne tietoa Googlesta (onko niillä potentiaalia tuoda kysyntää). Lisäksi saatte vinkit tehokkaammista ”volyymisanoista”
  • 3. Web-kehittäjän arvio koodista ja rakenteesta (sis. semantiikka, koodin laatu Googlen kannalta)
  • 4. Konversio – miten näemme ulkopuolisina sivuston toimivuuden tavoitetta vasten (esim. yhteydenotto tai jälleenmyyjän löytäminen)
  • 5. Sivuston tietoturva-testaus (perustesti)

Saat laajasta testistä selkeän raportin, jonka tarkoitus on auttaa sinua sivuston kehityksessä. Toimitusaikamme on yksi viikko.

”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy