Kasvojentunnistus on seuraava iso turvallisuustrendi. Nyt Suomesta kuuluu ja näkyy uutisia. Kalajoelta ponnistava CaraCom Group Oy paitsi kehitti, myös sai valmiiksi kotimaisen kasvojentunnistusratkaisun, joka on nyt esillä Tulostien toteuttamilla yrityksen verkkosivuilla.

Vuonna 2017 perustetun CaraCom Groupin tuote on jalostunut kasvojentunnistuskonsepti organisaatioille.  Tähän saakka alan kehitystä ovat hallinneet kansainväliset it-jätit.

 

Tässä start upissa on toimiva rakenne: kokenut yrittäjä, omista kokemuksista syntynyt missio, pätevä teknologiatiimi, kilpailukykyinen hinnoittelu ja riittävästi taustavoimaa.

Ratkaisu on esim. seuraava: yrityksen aulatilaan asennetaan kamerat, joiden ohi tulija kävelee. Softa vertaa kuvaa tietokantaan ja antaa kulkuluvan tai vaatii tarkempaa tunnistusta.

Kasvokuvaa ei välitetä internetiin, vaan järjestelmä muuttaa sen yksilölliseksi biometriseksi kartaksi, jota verrataan tietokantaan. CaraComin tunnistuksen tarkkuus on erinomainen ja kapasiteetti jopa it-jättien tunnistusta suurempi.

 


CaraComin kasvojentunnistus on kilpailukykyinen myös kustannuksiltaan. Tulostie toteutti kokonaisuudessaan uuden verkkopalvelun.

 

Kortti ja avaimet hukkuvat, kasvot eivät

Esimerkiksi sormenjälkitunnistuksen läpilyönti jäi näkemättä teollisuusyrityksissä eri syistä, joista yksi oli sormenjäljen arkistoinnin vierastaminen. Kasvojentunnistus on helpompi, ja aika on muuttunut. Meitä kuvataan joka tapauksessa ja kasvojentunnistus yleistyy. Läpinäkyvä ja varma kotimainen ratkaisu on hyvä vaihtoehto.

CaraComilta on pian tulossa uusia, kiinnostavia sovelluksia. Myös muita toimijoita on liikkeellä. Esimerkiksi OP kertoi loppuvuodesta Kauppalehdessä, että kasvot voivat riittää tulevaisuudessa maksamiseen. Testaus oli jo käynnissä.

CaraComin ratkaisu on eri toimijoille varteenotettava, suomalainen vaihtoehto. Yrityksen missio syntyi todellisista kokemuksista Yrittäjä Santtu Harjuhaahto näki aiemmalla työurallaan käytännösä rakennus- ja teollisuustyön turvaongelmat, jotka olivat CaraComin perustamisen motivaattori

Tulostiellä oli ilo toteuttaa uusi www.caracom.fi sisältöineen.

Sivuston vientiversio on pian tulossa.

Lähetä viesti - vastaamme nopeasti

15 + 3 =

Soita 050 512 2009 

Lepomäenkuja 1 b
33450 Siivikkala (Tampere)

Y-tunnus 2775770-8

Nopea tiedotuspalvelu luotettavalta kumppanilta.