Suomeen lienee syntymässä uusi puuhun liittyvä vientituote. Kiinnostava on myös toimivan oloinen kombinaatio: suuryritys + startup. Siinä Stora Enso ja asiakkaamme Wiiste Oy aikovat muuttaa puurakentamisen maailmaa.

Hanke julkaistiin juuri, enempää tietoa ei vielä heru. Aineksia on. Langattoman kosteusmittauksen pioneeri Wiiste lanseerasi taannoin tuotteen, joka ratkoo rakentamisen kosteusongelmaa uudella tavalla.

Nopeasti ja tarkasti reagoiva IoT-anturi upotetaan betonivaluun. Se lähettää betonin sisältä kuivumistiedot itsenäisesti net-sovellukseen. Ennen betonista porattiin näytteitä. Nyt vastaava työnjohtaja voi kuvaennollisesti istua kahvilla ja odottaa, kunnes kännykkä piippaa.

Mediatiedotus Wiisteen ja Stora Enson kehityshankkeesta.

Tässä se on, betonin sisältä internetiin itsenäisesti tiedot lähettävä anturi, kehittäjänä ja valmistajana tamperelainen Wiiste Oy.

Aikataulunhallinta on tärkeä asia, sillä työmaan turhat seisokit maksavat paljon. Nyt työmaa ei seiso turhaan, ja mahdollisuus estää ennalta sisäilmaongelmat paranee.

Wiisteen ja Stora Enson yhteistyön taustalla on Combient Foundry, suurten yritysten yhteenliittymä. Sen viestinä on reilu tekeminen startupien kanssa. Lähtökohtana ovat suurten jäsenyritysten haasteet. Startupeja etsitään ratkomaan niitä. Reiluuden optio toisin päin on mm. kehitykseen panostamisessa Wiisteen toimitusjohtaja Toni Luopajärven mukaan yhteistyö voi avata markkinoita esim. Keski-Euroopassa.

Tulostie vastaa Wiisteen viestinnän kehityksestä ja mediatiedotuksesta.

Lisää aiheesta:
Business Tampereen artikkeli Combient Foundryn venture client -mallista.

Lähetä viesti - vastaamme nopeasti

3 + 8 =

Soita 050 512 2009 

Lepomäenkuja 1 b
33450 Siivikkala (Tampere)

Y-tunnus 2775770-8

Nopea tiedotuspalvelu luotettavalta kumppanilta.