Ei tarpeeksi tarjouspyyntöjä ja tilauksia, vaikka teillä on hyvät WordPress-verkkosivut?

Miltä kuulostaa seuraava asiakkaamme kommentti?

“Tarjouspyyntöjen määrä moninkertaistui”.

“Aiemmin autohuollon tarjouspyyntöjä tuli net-sivuiltamme yksi viikossa. Tulostien uudistuksen jälkeen niitä on tullut keskimäärin yksi joka päivä. Ne johtavat kauppoihin yhtä hyvällä prosentilla kuin ennenkin.”
(Henri Mäkelä, toimitusjohtaja, Autolähde Oy).

WordPress-uudistuksen hinta 245–275 e/kk  (sis. tietoturva ja 4-osainen takuu)

Jos teemme teille uudet WordPress-verkkosivut, saat kokonaisvaltaisen huippuammattilaisten työn järkevään hintaan. SaaS-palvelu sisältää uuden sivuston rakentamisen, yllåpidon ja tuen. Jos teillä on käyttöpääomalle tarve muuhun kehittämiseen, SaaS-palvelu on hyvä valinta.

 • SaaS-palvelun hinta: aloitus: 0 e + kuukausimaksu: 245–275 e/kk + alv (sis. takuu)
 • Työbudjetti tässä paketissa yht. 50 -70 tuntia eri huippuosaajien työtä – kattava, teille räätälöity kokonaistoteutus (osaajat ja erittely).
 • Erityistä: sisältää teidän tarpeeseenne täsmätyt, erittäin nopeat päivitystyökalut (jos päivitätte sivusto, riittää että esim. kopioit tekstin Wordistä ja liitätte kuvan ja julkaisette, järjestelmä muuttaa kaiken ulkoasun tyyleihin sopivaksi)
 • Laajan ylläpito ja -tukipalvelu (sisältö)

Voit kysyä nopeasti lisätietoa WhatsAppilla:

Voit myös soittaa WP-yhteyshenkilö Sami Huhtalalle 050 512 2009
tai lähettää viestin lomakkeella.

Uusimpia töitämme

Elpadel.fi

 • Vaihe 1 rakenteilla olevan uuden Padel-keskuksen sivustosta
 • Kokonaistoteutus
 • Markkinoinnin automaatio: Active Campaignin käyttöönotto ja liitos

Puhtiauto.fi

 • autotiedot haetaan Autosofta-järjestelmästä sivuille

 

Markkinoiden laajin takuu onnistumisesta

 • Google-näkyvyytenne paranee avainsanoillanne vähintään 100 %
 • Alanne nopein WP-sivusto:  latausnopeus (Pagespeed) on vähintään 90/100 (desktop) ja 70/100 (mobiili)
 • Annamme takuun myös graafikon luoman ulkoasun ja
 • SEO-sisällöntuottajan kirjoittaman tekstisisällön onnistumisesta.
  Molemmat ovat valmiit, kun olet lopputulokseen tyytyväinen.

Selkeä sopimus

Sopimuksessa on määritetty selvät työvaiheet. Työ etenee hyväksymisvaiheiden kautta.

SaaS-sopimus jatkuu määräaikaisena 36 kuukauden ajan. Jos haluat irtisanoa sopimuksen aiemmin, maksatte vain sivuston toteutustyön  kustannusosan  loppuajalta (järjestelmä- ja ylläpitokustannuksia ei tässä tapauksessa veloiteta). Vaihtoehtona kertamaksu, tässä paketissa 4800 – 5900 euroa. 

Case-esimerkit:
WordPress-verkkosivut – tällaista jälkeä saa em. kustannuksella

Autolahde.fi


“Yli 65 % sivustomme vierailijoista käyttää mobiililaitteita. Ero vanhoihin sivuihin on mobiilikäyttäjälle kuin yö ja päivä.” Henri Mäkelä, toimitusjohtaja, Autolähde Oy

 • Uudistus tehtiin kolmessa viikossa (sisältöä on laajennettu 1. julkaisun jälkeen)
 • Mukana Autosofta-integraatio (autotiedot haetaan autokauppajärjestelmästä)
 • Etusivun mobiili-latautumisnopeus (Pagespeed) oli vanhalla WP-sivustolla 15–25/100 – kuvia on runsaasti ja sivulla autohakujärjestelmä
 • Uudistuksemme jälkeen nopeus on ollut mobiilissa 75–90/100 ja desktop-koneilla 90–97/100 (mittari: Google Page Speed Insights)

Kysynnän lisääminen Autolähde-casessa:
Google-hakufraasilla 11 000 hakua/kk – Nousu TOP 5:een 3 kuukaudessa

Autolähde Oy:n autohuolto-palvelun kysyntää lisättiin Google-optimoinnilla ja testatuilla sisältökeinoilla viritetyillä laskeutumissivuilla.

Automyynnin osalta hyvä esimerkki Google-optimoinnin onnistumisesta  on fraasi Auto Ruotsista, jota on haettu yhteistyömme aikana Googlesta 6000–11 000 kertaa kuukaudessa Suomessa.

Määrän muutokset – siis ihmisten kiinnostus auton tuontiin Ruotsista – johtuvat osin Ruotsin kruunun vaihteluista eri kuukausina.

Nostimme Autolähteen ko. haulla kolmessa kuukaudessa hakutuloksissa TOP 5:een.

Tätä kirjoitettaessa 14.12.2020 Autolähteen sijoitus em. hakufraasilla on Suomessa neljäs (sekä mobiili että desktop -haut).  Suunta on yhä ylöspäin. Monet sanavariaatiot lisäävät Googlesta tulevaa asiakasmäärää.

Kysyntä näkyy viikkotasolla useina puhelinsoittoina kiinnostuneilta asiakkailta.

Tehokkaan Auto Ruotsista -laskeutumissivun ja SEO-optimointityön lisäksi muuta mainontaa ei tämän palvelun myynnin lisäämiseen ole tarvittu.

CaraCom.fi

”Lupaus piti. Uuden sivuston ansiosta kysyntämme on kasvanut selvästi”
Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja, CaraCom Group Oy

Voit lukea lisää CaraComin konseptista uutisestamme.

Uusia sivustoja rakennusalalta

Remonttitalo Oy:n  uudistustyössä lähtökohta oli poikkeuksellinen. Uudesta verkkokysynnästä ei ole juuri hyötyä, sillä tarjouspyynnöt tulevat yritykselle  suoraan mm. insinööritoimistoilta. Myöskään aktiivisia tiedotustarpeita ei ollut.

Miksi siis uudistaa sivut? Avainkysymys on, mikä ratkaisee myynnin onnistumisen, sillä myynnillä tämäkin yritys elää.

Onnistuneet urakat ovat paras todiste. Siispä panostus referenssien esittelyyn. Ne ovat informaatiota joka auttaa myynnissä.

Lisäksi linjaksi otettiin lopulta aina toimivin viestintätapa eli rehellisyys. Sivuilla kerrotaan kaikki avoimesti: tilaajat, valvojat, isännöitsijät, taloyhtiön edustajat.

Jos sivuilla olevat haastattelut eivät riitä, halukkaat voivat kysyä suoraan asiakkailta mielipidettä minkä vain Remonttitalon urakan onnistumisesta. Kuvasta sivuille:


Muita uusia toteutuksiamme:

LVIKurikka.fi

 • tekninen uudistus ja kaikki sisällöt
 • erityistä: vesisimulaatio etusivulla

Jarkikatto.fi

 • tekninen uudistus ja sisällöntuotantoa
 • integraatiot: Trusmary, OP:n laskuri, Leadoo (chatbotti)

WordPress-sivuston toteutustakuu
– Pagespeed, Google-löydettävyys, tekstit ja ulkoasu

Annamme poikkeuksellisen, konkreettisen takuun kahdesta osa-alueesta, jotka ovat nopeasti mitattavissa.

Tekemämme tarjouksen mukainen hinta laskee 15 %, jos toista tavoitetta ei saavuteta ja 30 % jos kumpaakaan tavoitetta ei saavuteta

 1. Avainsanojen Google-sijoitukset nousevat vähintään 100 % nykyisestä, sis. 10 teille tärkeintä avainsanaa ja/tai hakufraasia (myös muut optimoidaan)
 2. Latautumisnopeus/Pagespeed (Googlen mittarilla) on mobiililaitteilla vähintään 70/100 ja Desktop-laitteilla 90/100:

Pagespeed- ja SEO-takuu edellyttävät, että palvelin mahdollistaa WordPress-sivustolle riittävän suoritustason (alk. 13 e/kk).

Annamme takuun myös graafikon luoman ulkoasun ja SEO-sisällöntuottajan kirjoittaman tekstisisällön onnistumisesta. Se tarkoittaa, että molemmat ovat valmiit, kun olet lopputulokseen tyytyväinen.

Työ etenee hyväksymisvaiheiden kautta. Näet selkeästi, mitä saat.

Entä ylläpito ja konversion (kysynnän) kehitys?

Verkkosivuston palvelintila on edullista, kuten tiedätkin. Palvelinhotellien halvimmat vaihtoehdot alkavat hintaluokasta 2 e/kk. Nopean WP-palvelimen hinta alkaa tasolta 13 e/kk. Se sisältyy SaaS-palvelumme hintaan (yllä).

WordPress-verkkosivujen ylläpitotyökalussa keskitytään helppokäyttöisyyteen. Voitte päivittää  sisältöjä nopeasti juuri tarpeenne mukaiseksi muokkaamallamme WP:n ylläpitotyökalulla.

Mikäli haluatte ulkoistaa sisältöjen päivityksen, tarjoamme avuksenne päivityspalvelun, jonka vasteaika on lyhyt. Sisällöntuottaja-palvelullamme on vahva historia tuloksellisten sisältöjen tekemisestä yrityksille.

Hyvä verkkosivusto tuo itsessään tuloksia, mutta sen todellinen teho saavutetaan kehityksellä julkaisun jälkeen. Tarjoammekin   asiakkaidemme avuksi kehityspalveluja.

Kehityspalveluissa toimimme aktiivisesti tukenanne ja otamme vastuuta sivustonne tehon kehittämistä, jotta se tuottaa jatkuvasti lisää tavoitteenne mukaisia lopputuloksia.

Sales Fellow -kehityspalvelun hinta voidaan poikkeuksellisesti sitoa myös onnistumisiin. Tämä antaa teille turvaa ja on meille kannustin. Mikäli emme onnistuisi tuottamaan teille tavoiteltuja tuloksia, palvelun hinta laskee. Jos saamme aikaan lisää tuloksia, saamme niistä lisäkorvauksen. Molemmat voittavat.

Perusasiat tehty?

Oletamme em. lähtökohdassa, että teillä on suunnittelun perusasiat tehtynä.

Jos näin ei ole, verkkosivuston suunnittelun tulisi alkaa tavoitteesta ja mittareista.

Viestinnän tavoitteiden pitää tukea yrityksen liiketoiminnan strategisia tavoitteita.

Mittareiden pitäisi teille antaa numeerista tietoa liiketoimintahyödystä niin selvästi, että saadaan  peruste päätöksille – muutetaanko viestintää ja miten, jotta tuottavuutta voidaan parantaa?

Turhaa dataa kertyy helposti ja aivan liikaa. Kävijätilastot ja Google-sijoitukset eivät yksin kerro juuri mitään sivuston tuottavuudesta.

Mikä teille on tärkeintä? Sitä kannattaa mitata.

Asiakkaan tunteminen on toinen markkinoinnin tehon edellytys myös verkkosivuilla – siksi asiakastutkimus tai asiakkaan osallistaminen tavalla tai toisella on järkevää.

Tarjoamme kokenutta tukea myös strategiseen suunnitteluun. Voit lukea lisää suunnittelun perusteista yrityksen viestintästrategia -sivuiltamme.

Saammeko auttaa sinua?

Pyydä yhteydenotto tai tarjous – Tai soita: 050 512 2009 (Sami Huhtala).

Tai lähetä viesti:

Seuraavissa jatkoteksteissä (1–8) kerromme, kuinka liidien saaminen ja suora myyntiteho maksimoidaan WordPress-sivustolla.


Pakettiin sisältyvät toteutustyö, palvelin ja ylläpitopalvelu

Töiden erittely – WordPress-verkkosivujen uudistus 

WordPress-palvelumme perustuu yli 20 vuoden kokemukseen ja satoihin tehtyihin sivustoihin.

Toteutustyöhön tavallisesti sisältyvät osiot:

 • MUUTOS: Mitä haluat parantaa ja saavuttaa? Autamme sinua asettamaan liiketoimintaanne sidotut tavoitteet ja mittarit sivustolle.
 • RAKENNE: Suunnittelemme SEO-löydettävyyden maksimoivan rakenteen ja navigaation.
 • WP: WordPressin rakentamisessa ei käytetä WP:n valmisteemojen “automaattirakennustyökaluja”, esim. Diviä (ne hidastavat sivustoa ja vaikeuttavat myöhemmin ylläpitoa). WP muokataan helppokäyttöiseksi ylläpitotyökaluksi.
 • SEO: Tärkein Google-löydettävyyden perusta osa on faktoihin perustuva avainsanasto. Työkaluillamme nähdään, mitä sanoja potentiaaliset asiakkaanne käyttävät kohdealueillanne Google-hauissaan ja kuinka paljon. Näin voidaan luoda todellisiin Google-hakumääriin perustuva avainsanasto, jolla saatte sivullenne selvästi nykyistä enemmän asiakkaita. Samalla tutkitaan nykyisen avainsanastonne teho (avainsanatutkimus).
 • CRO: Ostajapersoonat ja ostopolku. Saatte vahvaa tukea konversioiden (esim. tarjouspyynnöt) lisäämiseen. Suunnittelemme kanssanne sisällön kohdennukseen ja verkkosivujen tehokkaan ostopolun rakentamiseen. Luomme konversiopisteet ja konversiotoiminnot (”Call to action”).
 • DESIGN: WordPressin hallitseva huippugraafikko suunnittelee käyttöliittymän (UI) ulkoasun.
 • COPY: Kirjoitamme tai tuemme teitä myyntiänne edistävien tekstien tuottamisessa.  Teemme työn avainsanaperusteisesti, jotta Google-löydettävyydellenne saadaan paras perusta. Se sisältää sivujen sisäisen navigaation optimoinnin hakulöydettävyyttä parantamaan.
 • WP: Sivustoa nopeuttavat elementit ja turvalliset liitännäiset asennetaan valmiiksi (kuvien kevennys, välimuistin optimointi)
 • KÄYTTÖOPASTUS: saatte ensimmäisellä käyttökerralla etäneuvonnan päivitysten tekemiseen – tai voitte jättää päivitykset ylläpitomme vastuulle

Palvelin, ylläpitopalvelu ja tietoturva (sis. SaaS-palvelu)

 • Nopea WP-palvelin (24/7 tuki)
 • Ei rajoituksia sivumäärälle, mutta sopimuksen mukainen työbudjetti (yhteensä max. 70 h eri ammattilaisten työtä – riittää korkealaatuiseen toteutukseen).
 • WP:n tekninen ylläpito: sekä WP:n automaattiset päivitykset että manuaaliset plugin-päivitykset (manuaalinen tarkistus ja päivitykset 1 x 1–2 kk). Tällä työllä sivustonne myös pidetään nopeana (Pagespeed).
 • Maksullinen  tietoturvaohjelmisto, joka suojaa WP-sivustoanne selvästi paremmin kuin yleiset, maksuttomat tietoturvapluginit.
 • Google-ranking 1 x kk.  Monipuolinen raportti avainsanastonne sijoituksista 1 x kk yhdeltä kohdemarkkina-alueeltanne.
 • Kk-asiakkaille nopea tukipalvelu sisällöntuotannossa, päivityksissä ja tekn. muutoksissa. Minimilaskutus 0,5 h (norm. 1 h), tuntihinta 85 e/h (norm. 88–98 e/h).

Optio:

Kysy lisätietoja tai hintaa omasta uudistuksestanne, saat nopeasti tarjouksen.


1) Löydettävyys ja liidit heti julkaisun jälkeen

Uudet WordPress-verkkosivut eivät aiheuta nykyisten Google-sijoitustenne romahtamista, sillä vanhan sivustonne tuoma Google-löydettävyys säilytetään uudelleenohjausten avulla.

Tärkeämpi kysymys on, käyttävätkö potentiaaliset asiakkaanne nykyisiä avainsanojanne hakiessaan alanne tarjontaa Googlesta?

Jos suurin osa kohderyhmästänne käyttää aivan muita hakusanoja, ette saa toivomaanne potentiaalisen ”asiakasmassan” kysyntää, vaan ainoastaan rippeitä siitä.

Lisätietoa oikean avainsanaston faktapohjaisesta valinnasta seuraavassa osassa (2).

Nopein keino uuden kysynnän saamiseen on verkkomainonta (Google Facebook, Instagram + retargeting). Kestävin ja järkevin työ on Google-optimointi (SEO, hakukoneoptimointi), joka tuo asiakasvirtaa myös tulevaisuudessa – jos kokonaisuus on tehty oikein.

Google-optimoinnin perustarkoitus on tehdä sivustosta asiakkaalle mahdollisimman nopeasti saavutettava, helppo löytää, helppo käyttää ja sisällöltään kiinnostava – siten, että Google toteaa näissä asioissa onnistumisen.

Teidän näkökulmastanne se tarkoittaa, että asiakkaat löytävät palvelunne tai tuotteenne Googlen sivulta 1  hakemillaan avainsanoilla.

PYYDÄ NOPEA YHTEYDENOTTO TAI TARJOUS (sis. takuu)


2) SEO: Googlen kärkisija väärällä avainsanalla on turha

Ensimmäinen uuden WP-sivuston ratkaiseva elementti on SEO-sisällöntuotannon onnistuminen.

Tärkeintä on ensin valita oikeat avainsanat, jotka tuovat haluttuja kävijöitä sivuille. On tiedettävä, mitä hakufraaseja mahdolliset asiakkaanne käyttävät ja paljonko volyymia ne toisivat sivuillenne, jos sijoittuisitte niillä kärkisijoille.

Hyvä Google-löydettävyys ei tuo kysyntää, jos avainsanasto on väärä

Tärkeää on paitsi sanan kuvaavuus, myös sen käyttömäärä – kuinka monta hakua kuukaudessa asiakkaat todellisuudessa tekevät avainsanalla Googlesta?

Erinomainen sana, jolla tehdään alle 10 hakua kuukaudessa, ei voi tuoda suurta asiakasmäärää sivuillenne.

Monen yrityksen nyt erinomaisena pitämä löydettävyys perustuu harhaan. Googlen ykkössijoja on saavutettu avainsanoilla, joita käyttää todellisuudessa hyvin harva mahdollinen asiakas palvelua hakiessaan.

Useimmat yritykset jäävät toimialansa suuren volyymin sanastoilla kauas Googlen ensimmäisistä hakusivuista.

Ja useimmiten vain volyymilla ja ykkössivulla on merkitystä, jos haetaan varteenotettavaa määrää uusia, potentiaalisia ostajia sivuille hakulöydettävyyden kautta.

Mitä hakusanoja sinun asiakkaasi käyttävät Googlessa?

Tulotiellä on erinomaiset SEO-ohjelmistot tuottavan avainsanaston valintaan.

Saat tiedon, millä sektorinne avainsanoilla tehdään eniten hakuja Googlesta kohdemarkkina-alueellanne (esim. tärkeimmät vientialueet maakunnan/osavaltion tarkkuudella). Tämän tiedon avulla voidaan tavoitella suuria potentiaalisia asiakasmassoja.

Näemme SEO-työkaluillamme myös esimerkiksi sen, mitkä elementit ovat nostaneet kilpailijat teitä korkeammalle.  Tämän tiedon avulla sivustollanne voidaan tehdä täsmälleen oikeita muutoksia nousunne eteen.

Saatte Google-sijoitustenne noususta myös ennusteen asiakastuotosta. Lisäksi käytämme Googlen omia työkaluja, joista voidaan todentaa mm. historia.

SEO-sisällöntuotanto on vahva erikoisalamme.


3) Sivuston rakenne ja navigaatio – käytettävyys ja hakubottien ohjaus

Toinen tärkeä vaihe kysynnällenne on WordPress-sivuston rakenne, jossa on huomioitava avainsanastonne ja Googlen hakubottien logiikka, sillä pelkät jälkikäteen tehdyt sisältötoimenpiteet eivät yksin riitä hyviin hakusijoituksiin.

Tärkeimpien avainsanojen tulisi näkyä sivuston valikossa ja url-osoitteissa – ei vain otsikoissa, teksteissä, kuvainfoissa, titleissä ja descriptioneissa. Myös sivun sisäisten linkitysten on tuettava avainsivujen löydettävyyttä.

Kolmas tehokkaan WordPress-sivuston avainosa on tekninen toteutus. Tekninen toteutustapa on kriittinen etenkin Google-löydettävyydelle tärkeän sivun latautumisnopeuden (Pagespeed) kannalta.

Jos WordPress-verkkosivut on rakennettu hitaiksi, nopea palvelinkaan ei nosta ”Pagespeed-nopeutta” kovin korkealle. Ja Pagespeed on yksi tärkeä kriteeri, jolla Google määrittää sivuston sijoitusta.

Teknisesti hyvin tehty, kevyt sivusto saavuttaa korkeat Pagespeed-arvot edulliseenkin web-hotelliin sijoitettuna.

Useimpien yritysten WordPress-sivustot on kuitenkin rakennettu eri toimijoiden tekemien teemaliitännäisten työkaluilla.

Lisää teemaliitännäiseten (esim. Divi) haitallisuudesta seuraavassa kappaleessa.


4) Alusta - WordPress-teemarakentaja voi romauttaa Google-näkyvyyden

WordPress-sivuston teemarakentajilla (esim. Divi) on helppo rakentaa kokonaisuus, jossa on paljon ominaisuuksia. Se on yksi myös syy WordPress-sivuntekijöiden suureen määrään.

Teemarakentajat kuitenkin tekevät sivuista ajan mittaan hitaat, sillä ne tuottavat sivuille paljon turhaa koodia (esim. ylisuuria CSS-tiedostoja).

Meidän näkökulmastamme teemarakentajat ovat All Inclusive -halpamarketeja. Niistä saa miltei millaisen toiminnallisen kokonaisuuden ilmaiseksi tai halvalla ja näennäisen helposti, mutta helppokäyttöisyyttä ja pitkäikäisyyttä (ehjänä) on turha odottaa.

Emme käytä teemarakentajia. Muokkaamme WordPress-verkkosivut täsmälleen asiakkaan tarpeen mukaiseksi, nopeaksi, varmaksi ja helpoksi kokonaisuudeksi, jota voi laajentaa ilman tietoturvaltaan riskialttiita ja sivustoa hidastavia liitännäisiä.

Sisällön päivittäjälle tärkeintä on päivittämisen helppous. Sisältötekstien ja kuvien päivittämisen on sujuttava hetkessä ja taiton pysyttävä varmasti ehjänä. Se on toteutustapamme yksi etu.

Lisäksi itse WordPressin, ohjelmointikielen, tietokannan, palvelimen ja liitännäisten päivityksistä on huolehdittava jatkuvasti, kuten SaaS-palvelussamme tehdään.

Vanhentuneet ohjelmistoversiot ovat tietoturvariski ja johtavat hakusijoitusten romahtamiseen, mikäli Google havaitsee haittaohjelman sivustolla.


5) Ulkoiset linkit - kumppanit apuun, kiitos!

Neljäntenä tärkeänä osana sivustolle on hankittava ulkoisia linkkejä, jotka kertovat Googlelle, että olette toimialanne luotettu asiantuntija, joka tarjoaa tiedon hakijalle niin hyvää tietoa, että sivuillenne halutaan ohjata myös muilta sivulta.

Ulkoisella linkillä tarkoitamme esimerkiksi hakemistosta tai kumppaniyritystenne sivuilta teidän sivuillenne ohjaavaa linkkiä, siis linkkiänne ko. sivuilla.  Ne ovat useimmiten heikoiten huomioitu elementti yritysten SEO-kilpailussa.

Pelkkä määrä ei ratkaise, sillä Google antaa linkeille erilaiset arvot. Se on myös rankaissut sijoituspudotuksilla yrityksiä, jotka käyttävät teennäisiä menetelmiä linkkien saanniksi (esim. ”linkkifarmit”) hakusijoituksia nostaakseen. Hakemistotkaan eivät keskimäärin saa hyvää linkkiarvoa.

Siksi asiakkaammekin voi auttaa asiassa. Hyvät toimialakohtaiset ja aitojen kumppaniyritysten sivuilta  asiakkaamme sivuille saadut linkit ovat arvokkaita.

Myös linkkisanan sisältö on tärkeä. Yrityksen nimi on yleisin linkin sisältö, mutta tehokkaammin Google-sijoituksianne auttaa etusivunne sijaan suoraan kohdesivulle ohjaava, jonka informaatio sisältää  avainsanan.

Edellisten kappaleiden sanoma yhdessä lauseessa: uudella sivustollanne sisällön, rakenteen, teknisen toteutuksen ja linkitysten on oltava paremmassa kunnossa kuin kilpailijoillanne, jotta voitte sijoittua Googlen hakutuloksissa kilpailijoitanne korkeammalle, kun potentiaalinen asiakas etsii tarjoamaanne palvelua tai tuotetta.

Parasta on, että samat kriteerit palvelevat asiakastanne.

Teidän kannaltanne kyse on tietenkin siitä, saatteko verkkosivuilla lisää myyntiä vai ette. Yhden tai osa-alueen osaaminen eri enää riitä, kilpailu on kiristynyt.


HINNASTO - WordPress-ylläpito ja liidimoottorinne jatkokehitus

Palvelin (sisältyy SaaS-palveluun)

Suosittelemme alustaksi tehokasta WP-palvelinta, jonka  nopeus on 3 x tavalliseen web-hotelliin verrattuna. Kumppanimme Xetnetillä WP-palvelinten hinnat alkaen 13 e/kk. Hinnat sisältävät 24/7-palvelintuen.

KEHITYSPALVELUT – VAIHTOEHDOT

1. Huolenpito: 69 e/kk (sisältyy SaaS-palveluun)

 • Manuaaliset ja automatisoidut WP-päivitykset (manuaalinen tarkistus 1xkk varmistaa toimivuuden, tietoturvan, nopeuden ja eheyden)
 • SEO-hakukoneoptimointi: Google sijoitustenne kuukausiseuranta kohdemarkkina-alueistanne (1 maata/sijainti, 30 avainsanaa) – raportti teille 1 x kk

2. SEO-kehitys 190 e/kk
– huolenpito-palvelun sisältö ja lisäksi:

 • Laajempi SEO-seuranta (5 maata/sijaintia, 150 avainsanaa), raportti 1–4 x kk
 • Asiantuntijan SEO-analyysi ja kehitysehdotukset (löydettävyytenne kehitys) 1 x 2 kk
 • Raportti sisältää kohdemarkkinoidenne Google-ranking -tulokset ja mm. sijoitustenne  kehittymisen, joka kertoo optimoinnin toimenpiteiden tehon.

3. Sales Fellow -konversiokehitys alk. 590 e/kk

Sitoudumme kehittämään tuloksianne jatkuvasti ja toimimaan tukiyksikkönäsi. Otamme tulosvastuun kanssasi sovituista osista. Tulosten saavuttaminen voidaan sitoa hintaan, jolloin sovittu perushinta laskee tai nousee teille aikaansaamiemme tulosten mukaan.

Sisältö: edellisten palvelujen sisältö ja lisäksi:

 • Konversionne ja Google-tilanteenne jatkuva seuranta ja kehitys
 • Datapohjainen tilannearvio ja kehitysehdotukset 1 x kk
 • Tilannearvion esiin tuomat sisältötyöt
 • Ratkaisuehdotukset suuremmista muutostarpeista oma-aloitteisesti
 • Seurantavälineinä Google Analytics, Google Search Console ja SEO-työkalut
 • Nopea tekninen konsultointi teknisten ominaisuuksien kehitystarpeissanne
 • Muut sisältöpäivitystyöt (esim. blogi)

Sisältöjen päivitystukipalvelu erillistilauksina

Voitte päivittää sisältöjä juuri tarpeenne mukaiseksi muokkaamallamme WP:n ylläpitotyökalulla erittäin helposti. Jos ette halua tilata em. paketteja, mutta haluatte ulkoistaa sisältöpäivitykset, tarjoamme täyden palvelun:

 • Copy-työt, kuvamanipulaatio, graafinen suunnittelu ja kuvapankkin kuvat
 • Tuntihinta 88 e/h, minimilaskutus 0,5 h
 • Vasteaika: max. 2 h työt julkaistaan arkisin 24 h kuluessa

Tulosmittarit:

Sivujenne kävijämäärästä laskettava toteutumien (esim. yhteydenottojen) prosentti on selkeä mittari, joka kertoo työssä onnistumisesta, vaikka kävijämäärä vaihteleekin.

Kun kertyvästä datasta nähdään, mikä sisältö tai aktivointi toimii ja mikä ei, konversiota voidaan kehittää yhä tuloksellisemmaksi. Tätä työtä kutsutaan konversio-optimoinniksi (CRO).

Työn tulos voi yllättää. Jos sivustolla vierailee esimerkiksi muutama tuhat kävijää kuukaudessa ja konversiota voidaan kasvattaa parikin prosenttia, puhutaan 50-100 uudesta yhteydenotosta, liidistä tai tilauksesta kuukaudessa.


Lisäpalvelu: WordPress-verkkosivujen tietoturvan maksimointi

Palvelu asiakkaille, jotka haluavat mahdollisimman tietoturvallisen ja entistäkin nopeamman WordPress-sivuston.

Tämäkin palvelinratkaisu on kustannustehokas.

WordPress rakennetaan ja toimii eri palvelimella kuin julkinen sivusto. Käytännössä WordPressiin tehtyjen muutosten jälkeen julkiselle alustalle siirretään aina ”staattinen” html-sivuversio, joka toimii kuten tavanomainen verkkosivusto. Näin WordPress säilyy suojatulla palvelimella.

Ratkaisu toimii erinomaisesti tavanomaisille verkkosivuille, mutta ei dynaamisille verkkokaupoille.

Lisäksi julkinen verkkosivusto voidaan näyttää internetissä CDN-palvelun kautta. Tämä nopeuttaa sivuston latautumista ympäri maailmaa. Ratkaisu toimii hyvin kansainvälisesti operoiville yrityksille.

Jos olet teknisesti orientoitunut lukija, sinulle kertonevat lisää seuraavat termit: Docker-palvelin, LSCache-teknologian palvelintason välimuisti ja CloudFlare.

Tämän palvelun alustaksi suosittelemme kumppanimme Xetnetin ratkaisuja


Tulostien kokemus yritysten verkkosivustoista

Kaikilla eri osa-alueiden tekijöillä on vähintään 10 vuoden kokemus erikoisalaltaan ja verkkosivustojen toteutuksista.  Meillä on lisäksi minimissään vuosien yhteistyö takana etäverkoston toimintamallilla.

Saat meiltä  korkealaatuisen toteutuksen ja tuen. Jokainen tekijä kantaa henkilökohtaisesti myös yrittäjävastuuta, joka näkyy asiakkaan onnistumisen tärkeyden ymmärtämisenä.

Tulostien yrittäjä Sami Huhtalan kokemus

1989 – 1995
toimittaja ja viestintäyrittäjä

1995 – 2012
digitaalisen liiketoiminnan yrittäjä, toimitusjohtaja

Mediasignal Communications Oy, toimiala: verkkosivustot, digitaalinen liiketoiminta, konsultointi ja viestintä

Yhtiö aloitti toimintansa, kun kaupallinen Internet-viestintä oli vasta alkanut.

Toimintamme kehittyi verkkosivujen valmistamisesta 1990-luvun loppupuolella ohjelmistovalmistukseen ja vuodesta 2004 alkaen laajojen asiakasjärjestelmiin integroitujen verkkopalvelujen tuottamiseen.

Asiakkaitamme olivat yritykset, mm. HOK Elanto ja muu S-ryhmä (esim. Sokos Hotels), Finlayson, Fiskars, Katepal, Finnpark, Airam, Veikkaus sekä julkisista organisaatioista mm Pirkanmaan Liitto, Pirkanmaan sosiaalipalvelujen kuntayhtymä ja Helsinki EU Office.

Huomioimme kestävän kehityksen vahvasti toiminnassamme. Mediasignal Communicationsista tuli toimialan ensimmäinen yritys, jonka toimistolle WWF antoi Green Office -merkin.

Tein toimitusjohtaja-työ ohella jatkuvaa strategiasuunnittelua, vastasin yhtiön digiviestinnän sisällöistä, suurasiakasmyynnin hankkeista ja sopimussisällöistä sekä kehityshankkeista yhtiön avainasiakkaille.

Siirryin yrittäjyydestä free-uralle omin ehdoin. Yhtiö oli tuolloin tehnyt vuosia positiivista tulosta ja työllisti 11 ammattilaista.

2013 – 2015
konsultti, kouluttaja

2016 – Tulostie, viestintästrategi, yrittäjä

Palasin auttamaan yrityksiä sisältöjen ja digimarkkinoinnin vaikutusten kasvatuksessa, sillä tämä työ motivoi minua eniten.

Keskustelen  mielelläni kanssasi, jos olet kiinnostunut avusta. Nopeiten saat  vastaukset, jos soitat minulle: 050 512 2009.

Voit tietenkin lähettää minulle myös sähköpostia. Lisäksi voit pyytää tarjousta tai yhteydenottoa lomakkeelta:

PYYDÄ YHTEYDENOTTO TAI TARJOUS (sis. takuu)

WordPress-verkkosivut

Sivuston rakentaminen: 0 e
Kuukausimaksu: 245 – 275 e/kk + alv (sis. takuu)

 • WP rakennetaan ilman riskialttiita teemarakentajia
 • erittäin nopeat, sivustonne osiin täsmätyt päivitystyökalut -> tekstin ja kuvien liitos riittää, järjestelmä huolehtii tyyleistä ja sovituksesta ulkoasuun
 • teille räätälöity toteutustyö (kokonaistoteutus)
 •  nopea palvelinpalvelu, WP-ylläpito, tietoturva-lisenssiohjelmisto ja Google-sijoitustenne seurantaraportti 1 x kk

Markkinoiden laajin takuu onnistumisesta:

 • Google-näkyvyytenne paranee avainsanoillanne vähintään 100 %
 • Sivustonne latausnopeus (Pagespeed) min. 70/90
 • Tekninen toteutus (ilman teemarakentajia)
 • Ulkoasu ja SEO-copytyö (tyytyväisyystakuu)

Tärkeimmät asiat, jotka lupaamme tuoda uudistukseenne, ovat tavoitteeseesi keskittyminen ja ammattilaisuus. Molempien takana on yli 20 vuoden tuoma tieto ja kokemus sadoista verkkosivutoteutuksista, joiden joukossa on ollut laajoja kokonaisuuksia, esimerkiksi  SokosHotelsin ja Fnlaysonin verkkosivustot. Nyt keskitymme pk-yritysten auttamiseen.

Soita ja kysy lisää 050 512 2009 (Sami Huhtala) tai lähetä viesti, johon vastaamme nopeasti.

Pyydä yhteydenotto tai tarjous

Tai soita 050 512 2009

Vastaamme lomakekyselyihin neljän tunnin kuluessa (arkisin kello 8–18). Tarjous sisältää takuun sisältötyön laadusta. Sopimuksessa ei ole irtisanomisaikaa.


”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy