Tarkoitus

Yritys voi parantaa maailmaa. Viestintä voi parantaa yritystoimintaa. Siksi me autamme hyviä yrityksiä
onnistumaan vaativan viestinnän ratkaisuissa.

 

Asiakaslupaus

Teemme parhaan mahdollisen suorituksen asiakkaallemme, jos otamme toimeksiannon vastaan.

 

Arvot

Vastuullisuus

Toimimme oikein ihmisiä ja ympäristöä kohtaan.

Sitoutuminen

Täysipainoinen keskittyminen toimeksiantoon on tie onnistumiseen.

Luotettavuus

Teemme vähintään sen, minkä lupaamme.

Rohkeus

Olemme avoimia ja rehellisiä.

Emme unohda tätä

Työn tekemisen keskeinen tarkoitus on tuottaa iloa tekijälleen ja työn tilaajalle.

Kokemus

Kaikki tekijämme ovat kokeneita erikoisalansa ammattilaisia.

Tulostien yrittäjä Sami Huhtalan kokemus:

1989 – 1995
toimittaja ja viestintäyrittäjä

Aloitin urani jo opiskeluaikana kaupunkilehti Tamperelaisen toimittajana. Minut hyväksyttiin Lehtimiesliiton (nyk. Journalistiliiton) jäseneksi vuonna 1988. Loppuvuodet jaksosta toimin tiedotusyrittäjänä.

Kirjoitin 500 lehtiartikkelia Aamulehdestä Tekniikan Maailmaan.

Artikkeleita julkaistiin yli 30 lehdessä; sanomalehdissä, kaupunkilehdissä ja eri kohderyhmille suunnatuissa erikoislehdissä.

Yrityksessä toimi ajoittain muitakin toimittajia. Tuotantoomme kuuluivat myös yritystiedotus (useita kymmeniä asiakasprojekteja), mediaseuranta, oppimateriaalit, käsikirjoitukset, historiikki, esitteet ja copywriter-työt.

Asiakkaitamme olivat mm. Aamulehti-yhtymä (nyk. Alma Media), Yhtyneet Kuvalehdet, Sanoma, A-lehdet ja muutamat  pienkustantajat sekä yhteisöistä mm. Liikenneturva, Tiedonhallinta Oy (nyk. Solteq Oyj) ja Tampereen Särkänniemi Oy.

1995 – 2012
digitaalisen liiketoiminnan yrittäjä, toimitusjohtaja

Mediasignal Communications Oy, toimiala: digitaalinen liiketoiminta, konsultointi ja viestintä

Yhtiö aloitti toimintansa, kun kaupallinen Internet-viestintä oli vasta alkanut.

Toimintamme kehittyi verkkosivujen valmistamisesta 1990-luvun loppupuolella ohjelmistovalmistukseen ja vuodesta 2004 alkaen laajojen asiakasjärjestelmiin integroitujen verkkopalvelujen tuottamiseen.

Asiakkaitamme olivat yritykset, mm. HOK Elanto ja muu S-ryhmä (esim. Sokos Hotels), Finlayson, Fiskars, Katepal, Finnpark, Airam, Veikkaus sekä julkisista organisaatioista mm Pirkanmaan Liitto, Pirkanmaan sosiaalipalvelujen kuntayhtymä ja Helsinki EU Office.

Huomioimme kestävän kehityksen vahvasti toiminnassamme. Mediasignal Communicationsista tuli toimialan ensimmäinen yritys, jonka toimistolle WWF antoi Green Office -merkin.

Tein toimitusjohtaja-työ ohella jatkuvaa strategiasuunnittelua, vastasin yhtiön viestinnän sisällöistä, suurasiakasmyynnin hankkeista ja sopimussisällöistä sekä kehityshankkeista yhtiön avainasiakkaille.

Siirryin yrittäjyydestä free-uralle omin ehdoin. Yhtiö oli tuolloin tehnyt vuosia positiivista tulosta ja työllisti 11 ammattilaista.

2013 – 2015
konsultti, kouluttaja

Kehitin konseptin uudenlaisesta uravalmennuksesta  maahanmuuttajille vuonna 2017. Sen tavoite oli auttaa hoiva-alalle motivoituneita maahanmuuttajia työllistymään silloista koulutuspolkua nopeammin.

Vastasin uravalmennuksen ensimmäisestä toteutuksesta ESR-pilottina 10/2017-01/2018 roolinani koordinaattori ja valmentaja.

Jatkoin valmennuksen kehitystä yhdessä opettajien kanssa, ja toimin samassa roolissa Tampereen kesäyliopiston valmennuksessa 05-06/2019 (Kieli- ja kulttuurikylpy hoiva-alalle motivoituneille maahanmuuttajille, järjestäjätahoja myös Ely-keskus ja TE-toimisto).

Tein myös strategiasuunnittelua ja viestintätöitä. Lisäksi tuin pieniä ja keskisuuria yrityksiä julkisen rahoituksen hankkimisessa.

2016 – Tulostie, viestintästrategi, yrittäjä

Palasin auttamaan yrityksiä viestinnän vaikutusten kasvatuksessa, sillä tämä työ motivoi minua eniten.

Keskustelen  mielelläni kanssasi, jos olet kiinnostunut tuesta sisältömarkkinointiinne. Nopeiten saat vastaukset, jos soitat minulle: 050 512 2009.

Voit tietenkin lähettää minulle myös sähköpostia. Lisäksi voit pyytää tarjousta tai yhteydenottoa lomakkeelta:

PYYDÄ YHTEYDENOTTO TAI TARJOUS (sis. takuu)

”Tulostie sai kasvojentunnistus-teknologiallemme odotuksiamme suuremman medianäkyvyyden, joka lisäsi kysyntäämme selvästi. Arvostamme sitä, että asiaamme keskitytään kunnolla. Yhteistyö toimii hyvin ja on laajenemassa.”

Santtu Harjuhaahto, toimitusjohtaja
Caracom Group Oy

”Tulostien sisällöntuottaja-palvelu on parantanut sisältöjemme laatua ja lisännyt uusien IoT-tuotteidemme medianäkyvyyttä merkittävästi. Työt hoituvat nopeasti, ja laatu pysyy korkeana. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Eero Ojanen, toimitusjohtaja
Lehtovuori Oy

”Olemme saaneet hyviä tuloksia meille merkittävissä medioissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.  Tulostien Sami on aidosti innostunut, kiinnostunut, tavoitteellinen ja säntillinen. En voi muuta kuin suositella!”

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö
Katepal Oy

”On hienoa, että asioihimme keskitytään kunnolla. Työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Toni Luopajärvi, toimitusjohtaja
Wiiste Oy

”Kaikki tarvitsemamme ratkaisut. Vihdoinkin tekijät, jotka keskittyvät asiaamme kunnolla. Nopeutta, luotettavuutta ja näkyvyyttä enemmän kuin viimeisen 10 vuoden aikana yhteensä.”

Reijo Hult, toimitusjohtaja
Lingoneer Oy

”Supersuoritus medianäkyvyyden hankinnassa.”

Matti Väänänen, toimitusjohtaja
Bonne Juomat Oy